Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלטתי לקחת רכב ליסינג מהעבודה כדי לפנות מקום ל-3 ילדים קטנים מאחור - כולם עם מושבי בטיחות.

המגבלה הראשונית: הרכב צריך להיות בקבוצה 2 של הליסינג (עד 100K ש"ח).

הדרישה החשובה ביותר שלי: הרבה מקום מאחור.

דרישות נוספות, בחשיבות הולכת ויורדת:

• אפשרות לבטל (זמנית) כרית אויר לנוסע מקדימה
  • בטיחותי
  • חסכוני בדלק

יכול להיות נחמד גם:

• 5 דלתות
  • ידני

אשמח לשמוע הצעות והתנסויות מאנשים שנסעו עם 3 ילדים מאחור.

ההתלבטויות שלי כרגע: סקודה רומסטר, יונדאי I30, רנו מגאן, פורד פוקוס, טויוטה קורולה, מאזדה 3, סיטרואן C4 (שברולט ויואנט נפסל בגלל שתיינות).

תודה רבה !

פורסם

רנו מגאן 1.5DCI ידנית נמצאת בקבוצת רישוי 2 עם בגאז' ענק והרבה מקום מאחורה (וגם נוחות מהטובות בקבוצה).

מכונית האצ'בק שיכולה לענות על הדרישה של גיר ידני היא ה-C4, אבל אתה צריך לבדוק האם בספסל האחורי שלה נכנסים שלושה כסאות בטיחות.

פורסם
אפשרות לבטל (זמנית) כרית אויר לנוסע מקדימה

• בטיחותי
  • חסכוני בדלק

יכול להיות נחמד גם:

• ידני

תודה רבה !

לדעתי הקורולה תיהיה מצויינת .

תפסול את ה-I30 כי אתה בטח צריך עגלות בבגאז וזה בעייתי אצלה.

(דרך אגב עכשיו הגיעה גם קורולה ידנית ולדעתי עדיפה על הגחר הרובוטי)

כמו כן לדעתי הקורולה הכי חסכונית מכל המכוניות שציינת (וגם הכי חזקה 126 כ"ס)

יצאתי עמבה

פורסם

בקורולה אין מצב להכניס 3 כסאות בטיחות מאחור, הרכב קטן.

הרכבים היחידים אשר יצלחו את המשימה הם המאגאן או הפוקוס, כאשר אם חשוב לך גם תא מטען גדול האופציה היחידה היא המאגאן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שוב אתה עם הצרפתית שלך חלאס !

לדוד שלי יש קורולה ואפשר להכניס 3 כסאות בכיף (הוא גם עושה את זה)

אין לי כוח להיכנס איתך לויכוח על בעיות הגיר של רנו (קראתי את השירשורים שלך על השטויות האלה)

אז לפותח השירשור : יש המון בעיות גיר ברנו ואל תקשיב למה שהוא אומר !

לגבי תא מטען זה נכון בקורולה 450 ליטר תא מטען וברנו 520 ליטר .

יצאתי עמבה

פורסם
שוב אתה עם הצרפתית שלך חלאס !

לדוד שלי יש קורולה ואפשר להכניס 3 כסאות בכיף (הוא גם עושה את זה)

אין לי כוח להיכנס איתך לויכוח על בעיות הגיר של רנו (קראתי את השירשורים שלך על השטויות האלה)

אז לפותח השירשור : יש המון בעיות גיר ברנו ואל תקשיב למה שהוא אומר !

לגבי תא מטען זה נכון בקורולה 450 ליטר תא מטען וברנו 520 ליטר .

תגיד ילד, מישהו פנה אליך שאתה עונה בצורה ילדותית כזו, תוך הפגנת בורות וחוסר דרך ארץ בסיסי ?

בניגוד לך כילדון קטן ללא כל נסיון, לי יש 3 ילדים ואני בניגוד לך לא מדבר על דוד שלי או סבתא שלי, אלא על נסיון שלי ברתימת כיסאות לכול אחת מהמכוניות אשר משווקות על ידי ניו קופל בקבוצה 2.

בקורולה לא ניתן לרתום 3 כיסאות כיוון שהכיסא השני עובר פיזית את נקודת העיגון של החגורה, פועל יוצא שהכיסא יושב על החגורה.

רק במאגאן או בפוקוס ניתן לרתום את המושבים בביטחה, ואם אתה חפץ בבטיחות משופרת, ניתן לרכוש כיסאות ISOFIX.

המאגאן והפוקוס עדיפות עם הקורולה כיוון שהם מצוידות ב 6 כ"א + ESP כבר בדגם הבסיסי שלהם, מול 4 כ"א של הקורולה.

לגבי שאר השטויות שגיבבת שם:

גיר אוטומט - הרכב מליסינג כך שזה לא עקרוני, אבל המציאות רחוקה מאוד ממה שאתה רושם ללא כול ידע והסתמכות על קריאה באינטרנט, בניגוד לך אני נוהג כבר על הרכב השלישי שלי עם גיר AL4, מלבד החלפת שסתומים ב אחד מהרכבים לאחר 120,000 ק"מ אין כל בעיות בגיר.

תעשה טובה, אל תגיב לי להודעה הזו, אני ממש לא מעונין להיכנס לוויכות עם אחד שאין לו עצמו נסיון ברכב אשר עליהם הוא מחווה דעה ופוסל .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כמו שנאמר ע"י קודמי אם סעיף האמינות יורד מהפרק אז כדאי ללכת על המגאן. הכי בטוהח הכי מרווחת והכי נוחה. הקורולה יורדת בגלל שאין לה בקרת יציבות ללא קשר לגיר ויש לה לדעתי רק 2 כ"א בדגם הבסיסי, הI30 רק עם 4 כוכבי בטיחות, צפופה מעט מאחור, פוקוס - גם אופציה טובה אבל היא עגלתית משהו, המגאן חזקה יותר והC4 פחות נוחה וצפופה מהמגאן.

ודרך אגב הגיר ב307 שלי כבר חצה את קו ה100K ולא עושה סימנים של עייפות חומר אז הנה לך עוד דוגמה.

פורסם

אני לא יודע מה האפשרויות בחירה לרכב ליסינג במיקרה שלך.

אני נוסע עם 3 ילדים קטנים ברנו קנגו DCI 1500 ידנית.

הרכב הזה עונה על הדרישות של מרחב פנים בצורה מושלמת (כולל בגאז' ענק!).

המושבים נוחים, , תנוחת הישיבה גבוהה (למי שאוהב).

רכב משפחתי לכל דבר.

דיזל ידני חיסכוני מאוד - 1: 16 משולב.

יש גם אפשרות לנתק כרית אויר ע"י מפתח של הרכב (אני לא יודע בשביל מה צריך את זה אם 3 הילדים נוסעים מאחור).

קנגו גם רכב היחיד בין כל המסחריות שיש לו גירסת בנזין 1600 אוטומטי.

כמובן , שזה רכב מקבוצה 2.

הדיון על נושא האמינות של רכבים צרפתיים מיותר בשירשור הזה כי מדובר ברכב ליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לדעתי הקורולה תיהיה מצויינת .

תפסול את ה-I30 כי אתה בטח צריך עגלות בבגאז וזה בעייתי אצלה.

(דרך אגב עכשיו הגיעה גם קורולה ידנית ולדעתי עדיפה על הגחר הרובוטי)

כמו כן לדעתי הקורולה הכי חסכונית מכל המכוניות שציינת (וגם הכי חזקה 126 כ"ס)

הקורולה הידנית נמצאת בקבוצה 3 (מגיעה רק ברמת אבזור GLI ועולה 117,000 ש"ח אאל"ט)

פורסם

לאחר בדיקה מדויקת (יש לי טבלאות אקסל למעונין), הכי רחבה (כולל מרווח כתפיים וכו') היא הפוקוס לאחריה המגאן ואז I30 (רוחב) מבחינת בטיחות גם שם הפוקוס וכן הלאה דרך אגב הפקוס נבחנה החודש באוטו ויצאה להערכה הטובה בקבוצה או לפחות מהמובילות אבל אין אפשרות לביטול כ"א!

פורסם

מה שחשוב להתקנת 3 כיסאות בטיחות זה לא רוחב הכתפיים- משענות יד שבולטות מהדלתות גונבות רוחב ומפריעות להתקין את הכיסאות.

אני ממליץ לנסות להתקין אותם ברכב זהה לזה שתבחרו לפני ההחלטה הסופית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
...דרך אגב הפקוס נבחנה החודש באוטו ויצאה להערכה הטובה בקבוצה או לפחות מהמובילות אבל אין אפשרות לביטול כ"א!

ניתן להוסיף ביטול כרית אוויר קדמית בארץ במוסך החברה או לפני מסירת הרכב ללקוח בעלות של 450 ש"ח. הבעיה היא שהניתוק מתבצע לא על ידי מפתח הרכב אלא על ידי מין פלאג/מפתח נוסף ששמים אותו, כנראה, בתא הכפפות ולא בטוח שיש נורת התרעה בלוח השעונים אלא אולי איזו נורה ששמים באיזשהו מקום אחר בדשבורד.

אבל לפחות למי שמתעקש האופציה קיימת איכשהו.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

נושא האמינות יורד מהפרק משתי סיבות:

א- חברת הליסינג מקבלת על עצמה את עלויות הטיפולים /תיקונים.

ב- פותח השרשור ביקש (צריך לקרוא ולהבין את הנקרא) לנהוג בגיר ידני ולא אוטומטי ,שידוע ולא רק ברנו אלא גם בעוד צרפתיות כבעייתי וחובב תקלות סדרתי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בקורולה אין מצב להכניס 3 כסאות בטיחות מאחור, הרכב קטן.

הרכבים היחידים אשר יצלחו את המשימה הם המאגאן או הפוקוס, כאשר אם חשוב לך גם תא מטען גדול האופציה היחידה היא המאגאן.

המגאן רחבה מהקורולה ב77 מ"מ בלבד.

המגאן רכב מיושן שהולך להיות מוחלף ולא הייתי בוחר בו.

הפוקוס רכב מאוד מאכזב מבחינת שילוב גיר-מנוע ,נוחות ,ובכלל - הוא מרגיש רכב זול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
המגאן רחבה מהקורולה ב77 מ"מ בלבד.

המגאן רכב מיושן שהולך להיות מוחלף ולא הייתי בוחר בו.

הפוקוס רכב מאוד מאכזב מבחינת שילוב גיר-מנוע ,נוחות ,ובכלל - הוא מרגיש רכב זול.

נכון שהמגאן פנים מוכרות כבר הרבה שנים אבל עדיין מציע מרווח, נוחות ובטיחות ברמות הגבוהות יותר בקטגוריה, יותר ממתחרות מודרניות כמו הI30 והקורולה.

ובקשר לפוקוס, לא נסעתי בגירסא לאחר מתיחת הפנים אבל בצורה הישנה, אבל פרט לחוסר כוח ונסיעה מעט רועשת במהירויות גבוהות הרכב השאיר אצלי רושם בהחלט חיובי.

אבל אני עדיין חושב שבתור רכב משפחתי המגאן מציע את החבילה הטובה ביותר, למרות חוסר באיבזור נוחות בגירסת ביזנס.

• תוכן חדש...