Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי לרכב.כמה גניב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיסוי לרכב ומכסים לוונטיל הם בערך שני הדברים שהכי קל לגנוב ברכב.

מצד שני, הפיג'ו שהיתה לי חנתה במשך חצי שנה עם כיסוי ברחוב ואף אחד לא ניסה לגנוב אותו, למרות שלא היה קשור או מאובטח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

על ונטילים שנגנבים כבר שמעתי.

אבל על כיסוי רכב שנגנב, אף פעם לא שמעתי.

קשה לי להאמין שגונבים אותו...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

תקנה כיסוי פשוט יחסית בלי כל מיני ציורים, אני מאמין שלא יגנבו.

מצד שני, תמיד יהיו הסקרנים שירימו את הכיסוי לבדוק מה מסתתר מתחתיו מה שסביר להניח שאם יש לך

רכב פשוט יצור יותר תשומת לב סביב הרכב מאשר אם היה ללא כיסוי.

פורסם

כמו שאמרו כאן, כיסוי פשוט ואפילו משומש יוריד מההפסד שלך במקרה של גניבה. המטרה של הכיסוי היא לא לגרום לכך שהרכב ייראה יותר טוב, אלא למנוע נזקים מהשמש. מה גם שעדיף לשים כיסוי ישן ומשומש כי ככה אף גנב לא יחשוב שמדובר ברכב יקר.

Xbox12341

פורסם

לא שמעתי עוד על זה שגונבים כיסויים לרכב

ותיקנה מה שבא לך למה שתיקנה משהוא מסריח ותיסע אם מסריח ביגלל שיש גנבים נו באמת תהנה אם מה שיש לא יגנבו

פורסם

וונטילים כבר גנבו לי (הרכב הנוכחי הגיע עם וונטילים ממתכת, נשברתי ושמתי מפלסטיק).

בגניבת כיסוי רכב עוד לא נתקלתי למרות שיותר מ - 10 שנים אני משתמש בכיסוי חיצוני (חמסה, חמסה - מלח, מים).

פורסם

לנו לפני 9 שנים גנבו כיסוי הכי זול שהיה בתקופה.

היה לו מספר הרכב צבוע ב3 מקומות.

נקנה ב95 נגנב ב99 ז"ל

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

מן הסתם אחוז הגניבות לא מתחלק באופן שווה בין איזורים/שכונות שונות. את הרכב האמריקאי שלי בשיפוץ אני מכסה בניילון מטמבור שאבנים משתלבות מאבטחות אותו שלא יפול וזה עדיין לא נגנב. כל עשרת הכיסויים שהיו לפני נגנבו עד שמנהל הבנק יעץ לי להפסיק לקנות לפני שאני פושט רגל.

פורסם

לא תמיד מדובר בגניבה.

שלשום עמדתי ליד חניון רכב וראיתי שם גולף חדשה מכוסה בכיסוי. לפתע בא גל רוח והחל להעיף את הכיסוי עד שיותר מחצי רכב היה גלוי. מה שמנע מהכיסוי להמשיך להתקלף, היתה אנטנת הגג שבאה בזוית והכיסוי נתקע בה. כך במשך דקות ארוכות הכיסוי התנפנף והתנפף כשרק האנטנה מונעת ממנו להמשיך בדרכו. היות והוקפאי היה במרחק קצר מהרכב, הסבתי תשומת ליבו לכיסוי המתנפנף שעוד מעט ילך לדרכו, והתשובה היתה - אם אני אגש לרכב לטפל בכיסוי ובדיוק יגיע בעליו הוא יחשוב שרציתי לגנוב, אז אני לא נוגע בכלל.

בכל אופן, כיסוי שהיה לי וכיסה את ה-Z3 שלי, מעולם לא נגנב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...