Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מודעה על מזדה 323 לאנטיס GLX נפח 1840

עכשיו השאלה שלי מה הבדל בין ה-1600 ל-1840

דוד שלי אמר לי ש1840 פחות טובה

יש משהו שאתם יכולים להוסיף לי בקשר לזה!?

פורסם

ההבדל הוא בנפח מנוע. גם גירסאות 1.8 בד"כ באות מאובזרות יותר. כמובן שמנוע גדול יותר נותן יותר כוח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סליחה על ההקפצה...

לא הבנתי כמה דברים...

אם אני מחפש אוטו שלא יזלזול הרבה דלק ויהיה אמין אז 1840 יתאים לי?

וזה נכון שלאנטיס עם הנפח 1840 פחות ממולצת מ-1600?

מדובר על ידני

פורסם

נפח מנוע גדול יותר = צריכת דלק גדולה יותר

מה התקציב? אולי אפשר להציע לך חלופות נוספות. חבל להנעל על רכב אחד בלבד, אלא למצוא את הרכב שהוא במצב הטוב יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ניסאן אלמרה, בסביבות 1998. אמין, חסכוני וללא רצועת טיימינג.

פורסם
ראיתי מודעה על מזדה 323 לאנטיס GLX נפח 1840

עכשיו השאלה שלי מה הבדל בין ה-1600 ל-1840

דוד שלי אמר לי ש1840 פחות טובה

יש משהו שאתם יכולים להוסיף לי בקשר לזה!?

אם כבר אז ההיפך ה- 1840 יותר טובה מה- 1600 .

פורסם

ה 1800 יותר חזקה, וקצת יותר חסכונית בתנאים מסוימים (רוב הזמן הצריכה דומה). ההבדל באבזור מסתכם בזה שבגרסת 1800 יש גג שמש. בסה"כ שתיהן בסדר גמור, ואם הרכב שראית במצב טוב אין שום מניעה לקנות אותו.

"ai motoare capul doare"

פורסם

מתוך נסיון של שנים עם 1800 אוכל לסכם שהרכב אמין מאד ויותר מאובזר ביחס לדגם 1600. תצרוכת הדלק בעיר-חוץ מעורב בערך 10 ומחוץ לעיר מגיעה ל 14 בנהיגה נורמאלית ורגועה. לדעתי דגם 1800 עדיף מכל בחינה ובמיוחד כאשר עודף ההספק עושה את ההבדל בין יש- תאונה לאין- תאונה.

פורסם

הצריכת דלק זהה לשלי (1600 אוטומטית). אבזור- ההבדל היחיד בשנים 97-98 (וזה בדוק) הוא גג שמש (ונורה פנימית נוספת, בגלל מיקום המתג של גג השמש). זה בהנחה שמדובר בשני המנועים על גרסת GLX. ה 1800 יותר חזקה- אין שום ויכוח.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...