Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי ניסן סאני שנת 1993. שבוע שעבר המנוע התחמם יותר מידי ונדרש שיפוץ ראש מנוע. שיפצתי את הראש אצל חרט הרכבתי אותו על הבלוק מנוע (סגרתי 70 אני מקווה שזה נכון?).

כרגע אני תקוע כי אין לי מושג ירוק איך מחזירים את גלי הזיזים (ליתר דיוק שני דלי זיזים) למקומם ברכב הזה.

אני כמובן מכוון את הבכונה בצלינדר מס' 1 עד למעלה לנקודה הגבוהה ביותר האפשרית, את גלל הזיזים אני מכוון כך שבבכונה מס'1 השסתומים סגורים ובבוכנה מספר 4 יש חפיפה, ובנוסף אני מוודא שהמפלג מראה ניצוץ לבוכנה מס' 1.

הבעיה מתחילה בשלב הבא. מכיוון שמדובר בשרשרת תיזמון עם מספר גלגלי שיניים שמורכבת על שני גלגלי שניים שמוחוברים לגלי הזיזים - כל פתיחה (מתחייבת כדי להכניס את השרשרת למקומה) של גלגלי השינים שעל גלי הזיזים מוציאה את גלי הזיזים מהכיוון שלהם.

אשמח מאוד אם מישהו יוכל לסייע לי ולהסביר לי איך מבצעים את הפעולה בלי שהכיוון של גלל הזיזים ישתנה.

תודה מראש על העזרה

פורסם

שלום.

אני לא יודע אם אתה מבין במה הסתבכתה!

אם אתה מכונאי מיומן אז אם הרבה סבלנות תוכל להרכיב את הטימינג אבל אם אתה לא מכונאי מיומן אתה בצרות ידידי.

הטימנינג מסובך מאוד יש כמה מותחנים וצריך הרבה נסיון להרכיב את הטימינג.

אם פרקתה את הטימינג לא בצורה הנכונה יהיה לך קושי בהרכבה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תודה על העידוד.

הצלחתי להרכיב.

אני מכונאי חובב ולא מעבר לכך

השיטה פשוטה משחררים את כל מה שמותח את השרשראות כך שאפשר להרים את השרשרת מעל לגלגל השיניים, מכוונים את גל הזיזים ומניחים את השרשרת.

תודה

פורסם

איזה רכב זה. חבל על הזמן.

הכי אמין בעולם.

הפשטות שלו . יפני אורגינל.

דרך אגב אני לא מכונאי ועשיתי לפיאט 127 ראש מנוע ללא ניסיון או ידע מיוחד.

אני זוכר שלקחתי את הראש מנוע לאיזה כרסם שיישר לי את הראש ב-200 ש"ח ועוד החליף לי שסתום שהיה בו חור.

סט אטמים עלה בזמנו(10 שנים) איזה 50 ש"ח.

עבודה עשיתי בעצמי . סה"כ 250 ש"ח.

אני זוכר את המנוע אחר כך. כשהייתי נותן גז הקדימה היה מתרומם מהכוח של המנוע.

איזה ימים . נוסטלגיה.

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

פורסם

אכן פשוט הפתרון... אהבתי, אבל השאלה האם עובד תקין לאחר מכן?

אני גם מכונאי חובב עשיתי הכל ברכב מהחלפת צריות ,בולמים ,משולשים וכו' אבל עד היום לא יצא לי לעשות טיימיניג אני אצטרך לעשות בקרוב ברכב של אחי האם זה מסובך כמו שזה נשמע?

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
פורסם

דבר ראשוון החיזוק ראש לא נכון בכלל שבוע שעבר עשיתי ראש כזה הטימינג לא ממש מסובך יש לך רק את המותחן המרובע הזה שים לב שההוא יושב נכון ושהשרשרת תיהיה מתוחה מהצד המגביל למותחן יש לך סימנים על הגג"ש ועל השרשרת ואם לא אז אתה צריך את הסכמה יש לי אותה תשלח לי הודעה אם אתה רוצה אני ישלח לך אותה

משה המכונאי:lol:

• תוכן חדש...