Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לנורבורגרינג .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש קצת טיפים מהתקופה האחרונה הייתי לפני שנתיים ואני נוסע בתחילת מאי

אני לא נוסע במטרה להשתולל אבל עדיין להנות מהאוירה. הרכב הנבחר הוא כנראה סדרה 5 ידנית

ואני יהיה שם רק ביום א' שאני יודע שהוא הכי מוצלח.

נ.ב רוני אני לא ישאל אייך מגיעים ל "נור " אל תדאג.:evil:

תודה

אכן החיים בזבל !

פורסם

מזתומרת איך מגיעים? זה נורא פשוט. לוקחים את הרכב המושכר, כותבים "נור" ב-GPS ומקשיבים להוראות של הגברת הנחמדה שמדברת אליך מהרמקולים :wink:

בדוק מזג אוויר לפני הטיסה, וודא באתר של הרינג שהוא פתוח מהבוקר עד אחה"צ ביום שאתה מגיע. קנה לפחות כרטיסיה של 4 כדי לחסוך בכסף. שים לב כל הזמן לתנועה מאחוריך ותן לעקוף (הצמד לימין). סע בזהירות בפעם הראשונה כי יש מקומות מפתיעים. עוד משהו ששכחתי? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אסור לצלם!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש לי סירטון קצר מתוך הרכב ברינג. אבל ניתן למצוא ברשת סירטונים ממש טובים וארוכים ב- you tube

עוד משהו לדרך? אל תמדוד זמנים בהקפות הראשונות ותנסה להתאמן ב-PS2 GT4 זה נותן מושג כללי .

never slow down never grow old

• תוכן חדש...