Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שבדקתי את הנושא של אקוסטיקה באוטו ולמה באמת באודי A6 2008 שמצוייד במנוע שיכול לבייש אפילו את STI בשיא המהירות אני שומע רק רעש קטן ומתוק של הטורבו ..( במהירות של 235+) אני מתחיל לשמוע טיפ טיפה את הרוח מלטפת את החלונות האחוריים אבל גם זה במידע ואני לא שומע שום דבר וממש מתרכז. בדקתי את הנושא ומה מסתבר שהרכב מצוייד בכמה במקומות ברכב בכמה מכשירים שמחזירים תדר הפוך מהטדר של הרעש שהם מקבלים ובכך מאפסים בעצם את הרעש שנכנס מבחוץ וזאת שלא לדבר אל השמשות שבולמות את הקול - בנוסף יש באוטו מערכת SQ של 12 חלקים וואלה נדהמתי לגלות שהסאב שיושב על השילדה בכנף האחורית הוא בעצם נותן את הבאס לחלק הקדמי של הרכב והשלדה משקפת את ה צליל ומתי שיש עיוות מסויים בתדר של הבאס מהשלדה אז המכשירים קולטים את זה ומשתיקים את האנומליה ומשאירים רק את התדר של הסאב וכך גם כל שאר הרמקולים . בנוסף המערכת מחוברת למד מהירות ומגביר עצמו ומנמיך את עצמו בהתאם למהירות נסיעה.

אז עכשיו אחרי שהתקנתי מערכת מאוד מאוד מושקעת באאודי A3 שהיא שלי פרטית היא שנת 98 שם אין שמשות שהם בולמות קול וגם אין את הרכיבים שהופכים תדרים. סך הכל המערכת סוף - אבל שאתה נוסע 160+ הרעש של האוויר +גלגלים+מנוע לא בדיוק עוזר למערכת. אז בעצם אחרי שכתבתי את כל זה אני הייתי רק רוצה לראות שהאם אני צודק? ואם כן אז צריך לדאוג שיהיה באיזשהו מקום הסבר לנושא כיוון שאחרי דיפדוף בפורום הזה וגם אחרי המלצות של אנשים אחרים פחות או יותר הרבה אנשים אחרי שהם משקיעים כמה אלפים במערכת הם חושבים שיהיה להם לפחות אוטו ששם שומעים כמו באולפן הקלטות. והרבה אנשים כתוצאה מציפיות גבוהות והשקע גבוהה מתאכזבים. אז צריך שיהיה איפשהו בפורום במקום גלוי את כל ההסבר לחבר"ה שהאוטו שלהם הוא 99 ומטה כולל 99 שברוב הדגמים באותה שנה ואולי גם בדגמים מסויימים במותגים מסויימים בשנים היותר גבוהות יש בעיה של רעש ושום מערכת לא תעזור פה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי כל כך מה אתה מנסה לשאול.

יכול להיות שאני טועה, אבל הבנתי מימך

שאתה שואל למה ברכבים ישנים לא שומעים טוב במהירות של 160 קמ"ש?

נ.ב

המכשירים שמחזירים תדרים

יש לך פרטים עליהם? איך הם עובדים, או כל מידע אחר.

פורסם

נחמד חוץ מאותם מקומות עם מכשירים מעניינים שהופכים תדר שזה ממש מעניין יש לבחור מערכת של 12 חלקים 4 טוויטרים 4 מידים ו4 סאבים?

וסאב שמחובר לEQ אוטומטי וואוו...פשוט מדהים, צריך לראות פחות מד"ב, כמובן שאני אשמח לטעות ולדעת שיש דבר שכזה אם תתן קישור או תמונות או כל הוכחה שפייזרים ואקדחי לייזר כאלה קיימים.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

כן יש לי מידע על המכשירים המקוריים אני ידביק אותו פה אחר כך צריך לחטט שוב בספר ...

בעיקרון אני רק אומר שזה שלא שומעים טוב במהירות של 160 ובעצם כן לא שומעים טוב בכלל בגלל הפרעות רוח ומנוע, אלה ל

שברכבים שנתון 2004+ באותו רכב שומעים לא רק ב 160 + הרבה יותר טוב אלה בכל שאר המקרים/מקומות/מצבים- גם את תיסע על 60 או 80 תשמע הרבה יותר טוב כיוון שבאותו יש שקט מוחלט בגלל כל מיני רכיבים כמו החלונות האטומים גומיות הרבה יותר טובות שלא נותנות לקול לעבור וגם על המכשירים שאמרתי.

כרגע ידוע לי שלא ניתן להתקין כאלה . כלומר ניתן אבל לא משתלם מבחינה כספית. כיוון שצריך שידרוג למחשב יותר טוב הרבה חיישנים שלא בהרך קשורים לסאונד - אלה גם לרעשים של מנוע שגורם בעצם להשתקה של הרעש שמגיע מכיוונו. שרק אמרתי לבן אדם הספיציפי שמתעסק בזה שאולי יש אפשרות להתקין את זה ברכב שלי הוא התחיל לבכות מרוב צחוק.

פורסם

אני שמעתי כבר על אוזניות של BOSE שמבצעות את אותו התרגיל, משמיעות תדר הפוך למה שמגיע מבחוץ ומבטלות את השפעות הרעש בסביבה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

גם אני שמעתי עליהן וגם שמעתי בהן רק היו יקרות מידי בישביל לקנות אותם(לקואונטר סטרייק) בנוסף באוזניות זה הרבה יותר קל לעשות ויש גם כמה דרים להשקיט את הצלילים מבחוץ 1 מה שאמרתי אם המכשירים 2- פשוט גומיות חוסמות קול כיוון שאוזניות לא בנויות מכמות החלקים של האוטו שהוא לא יכול להיות אטום כמו האוזיה עצמה

אבל בכל מקרה לא היה ידוע לי שיש אפשרות להתקין כזה דבר באוטו- ורק היום גילית שכבר הכניסו מערכת כזאת

נחמד חוץ מאותם מקומות עם מכשירים מעניינים שהופכים תדר שזה ממש מעניין יש לבחור מערכת של 12 חלקים 4 טוויטרים 4 מידים ו4 סאבים?

וסאב שמחובר לEQ אוטומטי וואוו...פשוט מדהים, צריך לראות פחות מד"ב, כמובן שאני אשמח לטעות ולדעת שיש דבר שכזה אם תתן קישור או תמונות או כל הוכחה שפייזרים ואקדחי לייזר כאלה קיימים.

דני

אני ישמח לתת לך פירוט ותמונות של האוטו כבר מחר ... אגב אין 4 סאבים

מה שיש זה 4 טויטרים 4 מידים סאב +סנטר+2 על מגש אחורי מערכת שבהזמנה מיוחד מהחברה אגב מערכת של BOSS

כל זה מחובר למחשב מרכזי

בנוגע ל מידע על המכשירים שנותנים תדר הפוך אני ידביק כבר מחר

פורסם

תראה אם אתה חושב שיש לך עסק אם מישהו שלא עילג ... אז אתה טועה נתחיל מזה שיש לי שגיות לא רק בעברית וגם באנגלית למה ? כי אני רוסי .. אני בטוח שהיית מבין אילו רשמתי לך את זה ללא שגיות ברוסית . בקיצור הבנת את הכוונה אתה יכול להתפס על זה שרשמתי BOSS ו לא BOSE . אבל העיקרון הוא אותו דבר 12 רמקולים ... אתה רוצה לראות ? נפלא תקבל תמונות.

אם אתה מעוניין אתה יכול לבוא לשמוע ולהבין למה המערכת הייתה בתוספת של 30K למחיר של האוטו.

פורסם

תרגע, זה לא חשוב אך רושמים BOSS או BOSE זה עדיין נשמע אותו דבר.

לא ניסיתי להקניט רק מעניין אותי לדעתך אך מערכת של בוס עולה 30K זה שהם באים במבחר צבעים מדהים ומותקנים בתוך רכב מלאה בפייבר נוצץ ובוהק עדיין נשמע רע.

לא סתם הסאב הכי יקר שלהם עולה בסיבות 100$ וקומפ' פחות מ80$.

בשביל להגיע ל30K ברכיבים של בוס צריך 300 רכיבים ולא 12.

זה אנ חייב להראות, הטוויטר הכי יקר של בוס, מוצהר 500W 250W RMS והוא טוויטר שהוא 5' שעולה 40$

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=15930

זה אני חייב לשמוע

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אבנר, איך אתה שם לב לדברים האלה:lol::lol::roflmao:אךך לאן הפורום הזה הולך קודם היו לנו סאבים של פיוניר ועכשיו יש לו גיביאל וקיקר קומפ וIMAGE DYNAMICS חברת אלומת שם ואנשים שאומרים שהם עילגים:|.

תפרק את כול הרכב שלך תעשה לו בידוד מקצועי (לא רק דנמאיט) וגם אתה תיסע כמו A6 חדשה.

לגבי הBOSE סתם הגזמה.. אתה יודע מה אתה יכול להרכיב ב30 אלף שקל? אולפן הקלטות ברכב.

פורסם

כנראה שהבן אדם התכוון שה30K זה כולל את המ"ע של ביטול תדרים עם כל מיני חיישנים והתקנה, אבל! (וזה אבל ענק :wink:)

ב30K אפשר לבצע "בידוד למטורפים" כמו שעשה ידידינו אלי, ישאר תקציב לא מבוטל לסט, מגבר, סאב, HU = ברמה גבוהה מאוד.

הקטע פה ש מי שמזמין A6 חדשה עם הניילונים, אז כנראה שהוא לא קונה אותה מהכסף האחרון שלו על חשבון לחם בבית,

ועוד 30K לא יזיזו לו כל כך, והיתרון שהרכב בא עם הניילונים ועם המערכת , כלומר, לא צריך לבזבז זמן על ההתקנה/איטום.

פורסם

ממתי סובארו התפארה בנתוני מקסימום מהירות שלהם?

אדי, הוא לא יסע כמו A6 חדשה, הוא יסע כמו אונייה חדשה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...