Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה רוצה לבוא לרמת הגולן, יכול מאוד להיות שיש לי, אם יש, אתה מוזמן לקחת בחינם, GS שנת 80.

אני פשוט טס לחול בשבת ולא אוכל לבדוק, אבל שבוע הבא אני אוכל לבדוק, במידה ואני אצליח להגיע לרכב בין השיחים :-)

פורסם
אני מחפש מקור למיכלי שמן הידראולי לסיטרואן GS.

מה אתה מחפש בדיוק ? את מיכל המתכת הירוק שבמכונית ? או חנות שניתן לרכוש ממנה שמן למערכת ההידראולית ?

אם תשובה 2 היא הנכונה, סיטרואן GS משתמשת בשמן הידראולי מסוג LHM שמשמש גם ב- BX ובקסנטיה, וניתן לרכישה בכל חנות חלפי רכב.

פורסם

ארנון ארנון, על פי מה שהבנתי הוא מחפש את המיכל עצמו, ואפרופו המיכל, אתה בטוח שהמיכל הוא ירוק?

יש לי בטוח מיכל כזה אבל אין לי מושג מה מצבו, צריך לבדוק.

• תוכן חדש...