Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבינה הרבה במכוניות לכן אני פונה אליכם ליעוץ לפני שאני קונה רכב

יש לי העדפה בלתי מוסברת למכוניות יפניות ושנאה בלתי מוסברת למכוניות אמריקאיות וצרפתיות

אני צריכה רכב שיהיה חסכוני בדלק (ההיגיון שלי אומר שנפח מנוע קטן = פחות הוצאות דלק, תקנו אותי אם אני טועה), שיהיה בטיחותי, אמין, וחלקי חילוף לא יקרים

אין לי צורך ברכב משפחתי גדול (1200-1400 סמ"ק יספיקו לי בהחלט) והתקציב שלי הוא בערך 20,000 ש"ח

יצרנים מועדפים: סוזוקי, טויוטה, דייטסו יצרן שלא בא בחשבון: שברולט

רכבים שעלו בדעתי: סוזוקי סוויפט, דייטסו סיריון, יונדאי גטס, טויוטה יאריס אני מניחה שחלקם דגמים דיי חדשים ולא בתקציב שלי אבל אני לא מבינה בזה הרבה ורק רציתי לתת לכם כיוון לגבי הסגנון שאני אוהבת

כמו כן אני מאד אשמח לכמה טיפים לגבי קניית רכב, כמו למשל למה צריך לשים לב, ממה צריך להיזהר, איזה שאלות לשאול, איך להתמקח על המחיר וכו'

תודה מראש

אילנה

פורסם

שלום אילנה וברוכה הבאה לפורום.

אם חיסכון ואומינות הם בראש סדרי עדיפות אז הכתובת היא כמובן רכב יפני.

שנאה בלתי מוסברת למכוניות אמריקאיות וצרפתיות

אני לא חושב שיש טעם לשנוא יצרניות רכב מסויימות, שכן כל יצרן והיתרונות שלו. שברולט מאליבו למשאל לוקח במחיר ובמה שהוא מציע את כל המכוניות בקטגוריית מחירים שלו, פיז'ו 406 בנוחות וכו'.

יאריס עובר את טווח התקציב שלך החל מכפליים. מה שכן, שרייד 1.3, בערך של שנת 98 נכנס לתקציב +-.

מעבר לתקציב על קניית האוטו, חייבים לשמור לפחות 5K ליישור קו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טויוטה סטארלט אפשרות מצויינת:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=16&SubModelID=143&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

כמו כן דייהטסו שרייד, סוזוקי סוויפט מאזדה 121.

בקשר לטיפים לקנייה- יש שרשורים דביקים בראש פורום ייעוץ

אחד מהם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=10819

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הסטאלרט היא בהחלט אופציה טובה אבל חורגת קצת מהתקציב. היא אמנם אמינה וחסכונית בעיר, אבל היא מאוד מאוד צפופה ולא נוחה או חסכונית מחוץ לעיר.

בתקציב כזה אולי כדאי לשקול פונטו ידנית או דייהטסו סיריון, בנוסף לסטארלט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
חפסי מככונית סופר-לנסר , אמינה מאוד , מתאימה לתקציב שלך .

אם מדובר על אוטמט לא הייתי ממליץ על סוופר לנסר

פורסם

דגמי לנסר על קולר גיר דווקא בסדר מבחינת אמינות. אבל מבחינת חיסכון בדלק, רחוקה ממכוניות 1200-1400 כמו שאילנה מחפשת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...