Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 מנוע 2000 לעומת גולף TSI DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה למה לא TSI:

כי אתה תירד לשטח (ליסינג, למי אכפת); תפגע בתיבה או בחלקים אחרים (ליסינג, למי אכפת); לא תבדוק שחסרים נוזלים מהנזקים שגרמת (ליסינג, למי אכפת); תשפר את הביצועים ותבטל אחריות; לא תמתין שצמד ההטורבואים יירגעו ו/או ישומנו (ליסינג, למי אכפת), ובסוף כשה- DSG יספוג התעללות ולא יעמוד בזה יותר, או כשמשהו אחר יינזק נזק פיסי, התוצאה תהיה: "TSI לא רכב אמין".

חוצמזה, אתה מייצג בעיני חלק מהסיבות מדוע אני שונא את תופעת הליסינג, שגם מייקרת לי את הרכישה באופן עקיף, ולא הייתי רוצה לראות את הרכב שלי (כלומר כמו שלי) עם מדבקת "תמיד כן" ודומותיה, שכאשר יילך לך צמיג בטיולי השטח שלך או קריעת הג'ימיקאנות, הם ישימו לך משהו סיני שאפילו לקורקינט הייתי מפחד להרכיב.

אגב, מרווח גחון, שעל פניו חשוב במקרה שלך, לא הולך ביחד עם הנמכת הרכב...

קח לך TUCSON ותחנה עימו על מדרכות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הנה למה לא TSI:

כי אתה תירד לשטח (ליסינג, למי אכפת); תפגע בתיבה או בחלקים אחרים (ליסינג, למי אכפת); לא תבדוק שחסרים נוזלים מהנזקים שגרמת (ליסינג, למי אכפת); תשפר את הביצועים ותבטל אחריות; לא תמתין שצמד ההטורבואים יירגעו ו/או ישומנו (ליסינג, למי אכפת), ובסוף כשה- DSG יספוג התעללות ולא יעמוד בזה יותר, או כשמשהו אחר יינזק נזק פיסי, התוצאה תהיה: "TSI לא רכב אמין".

חוצמזה, אתה מייצג בעיני חלק מהסיבות מדוע אני שונא את תופעת הליסינג, שגם מייקרת לי את הרכישה באופן עקיף, ולא הייתי רוצה לראות את הרכב שלי (כלומר כמו שלי) עם מדבקת "תמיד כן" ודומותיה, שכאשר יילך לך צמיג בטיולי השטח שלך או קריעת הג'ימיקאנות, הם ישימו לך משהו סיני שאפילו לקורקינט הייתי מפחד להרכיב.

אגב, מרווח גחון, שעל פניו חשוב במקרה שלך, לא הולך ביחד עם הנמכת הרכב...

קח לך TUCSON ותחנה עימו על מדרכות.

אין ספק שאתה בחור טוב.

אני נוטה להסכים אתך שליסינג זה דבר רע.

אבל עבורי כרגע זו האופציה הכי מעניינת.

רכבי כביש-שטח טובים(!) הם פשוט יקרים מדי עבורי כרגע.

ואם להתפשר אז עבורי יותר חשוב כביש.

אגב, אני לוקח לתשומת לבי את כל מה שאתה אומר, ואם אני אבחר בסוף בגולף, אני אשים לב שאני לא יוצר נזקים למכלולים החשובים של הרכב. אחרי הכל, הוא רכב מאד מהנה ואני ארצה להמשיך להנות ממנו במשך שלוש שנים.

לגבי ההנמכה - אתה צודק. אני אצטרך להחליט אם בכלל כדאי לי להכנס לכל הסיפור הזה. לא בטוח בכלל. לא רק בגלל נסיעות בשבילים. גם בגלל שכנראה מידות השיכוח והנוחות תפגע, ובגלל שיש חשש לצרות עם הליסינג.

בעבר שמעתי שעבור מנוע טורבו צריך לתת למנוע קצת זמן להתחמם לפני שמאמצים אוטו וזמן להתקרר לפני שמכבים אותו. זה נכון גם בטכנולוגיה של היום? גם עבור הדגם הזה של הגולף?

ועוד שאלה - אם אני מחליף צמיגים לחתך קצת יותר נמוך, הדבר לפי מיטב הבנתי מחייב גם החלפת ג'נטים (ליותר גדולים) ואם אני עומד בתקן של היבואן/יצרן לדגם הזה, אני חייב אישור של הליסינג/משרד הרישוי? הליסינג יעשו עם זה בעיות? ומה לגבי החלפה של צמיגים בלויים...

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

אני יכול להרגיע אותך, הליסינג לא יתן לך אישור לבצע שינוים ברכב, אלא אם כן הם יהיו על חשבונך המלא, והתחיבות שלך שלפני החזרת הרכב תחזיר את המצב לקדמותו.

לגבי החלפת צמיגים, הנושא אינו חינם , החלפת הצמיגים היא על פי החוזה שלך עם חברת הליסינג, והעלות בהתאם.

קח בחשבון שהצמיגים המוחלפים לא יהיה מתוצרת מוכרת אלא יותר קרוב לפירמות עלומות שם, תרצה פירמה מוכרת, תואיל להוציא מכיסך ולשלם את ההפרש.

דרך אגב, למיטב זיכרוני, הליסינג בתקופת הכחירה יחליף צמיגים פעם אחת בלבד אלא אם מדובר על בלאי טבעי ואו נזק לצמיג שאינו באשמת הנהג, מעבר לכך תשלם.

דרך אגב, כל נזק למרכב הרכב כתוצאה משימוש בלתי נאות \ או שהרכב לא תוכנן אליו ילווה בקנסות מצד חברת הליסיג.

אם החברה תשא בהוצאות מה טוב, אם הקנסות יועברו אליך אני מציע לך לעשות חושבים אם אתה בכלל רוצה לרדת לשטח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בעיקר בגלל טיולי השטח שלך. לא ידעתי שגולף (או כל רכב אחר שאינו ג'יפון וכדומה) מיועדת לשטח.

גועל נפש!

עד כמה שאני יודע זה הכסף שלו ולא שלך

והוא יעשה מה שמתחשק לו עם רכושו,כל עוד הוא לא מסכן את הציבור ואת עצמו.

גועל נפש!:?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אז זהו שזה לא רכושו, הוא חוכר את הרכב מחברת הליסינג שהיא בעלת הרכב.

אם לדייק אז עד הסוף.

פורסם

מזל שלא הצעת לו חכה.

לא יפה להגיב כך, מה גם שאתה טועה, כפי שכבר הסביר לך CX.

יודע מה? זה אפילו הכסף גם שלנו (כן, כן, גם שלך), ולא רק של חברת הליסינג.

לשואל המקורי: ההנחיה מצ'מפיון היא לחכות דקה-שתיים לפני נסיעה (לשימון) ואחרי נסיעה (לצינון), אלא אם מדובר במקרה חירום, כמובן. אלה ההנחיות שאני קיבלתי.

אני לא מומחה גדול, אבל ממה שקראתי, לאחד מהטורבואים חשוב בעיקר השימון ולשני הצינון :-) על כל פנים, הרכב זריז מאוד בקו ישר, אבל כנראה לא מטפל בפניות כמו C4 2.0, שגם אותה בדקתי לפני שרכשתי את ה- TSI. אני פשוט מעדיף קו ישר ע"פ סיבובים. אגב, הכסא של ה- C4 לא היה לי כ"כ נוח, אם כי לפחות היתה לו אפשרות לכוון תמיכה בגב תחתון, שב- TSI אין (אבל המושב סה"כ בסדר גמור).

פורסם
קריעת הג'ימיקאנות,

סליחה? מה הקשר בין ג'ימקאנות (בגבול הטעם הטוב, לא כל שני וחמישי) ללקרוע את הרכב? אולי בלאי מואץ טיפה יותר.

פורסם
אני יכול להרגיע אותך, הליסינג לא יתן לך אישור לבצע שינוים ברכב, אלא אם כן הם יהיו על חשבונך המלא, והתחיבות שלך שלפני החזרת הרכב תחזיר את המצב לקדמותו.

לגבי החלפת צמיגים, הנושא אינו חינם , החלפת הצמיגים היא על פי החוזה שלך עם חברת הליסינג, והעלות בהתאם.

קח בחשבון שהצמיגים המוחלפים לא יהיה מתוצרת מוכרת אלא יותר קרוב לפירמות עלומות שם, תרצה פירמה מוכרת, תואיל להוציא מכיסך ולשלם את ההפרש.

דרך אגב, למיטב זיכרוני, הליסינג בתקופת הכחירה יחליף צמיגים פעם אחת בלבד אלא אם מדובר על בלאי טבעי ואו נזק לצמיג שאינו באשמת הנהג, מעבר לכך תשלם.

דרך אגב, כל נזק למרכב הרכב כתוצאה משימוש בלתי נאות \ או שהרכב לא תוכנן אליו ילווה בקנסות מצד חברת הליסיג.

אם החברה תשא בהוצאות מה טוב, אם הקנסות יועברו אליך אני מציע לך לעשות חושבים אם אתה בכלל רוצה לרדת לשטח.

חברות הליסינג לא אוהבות להחליף צמיגים - זה נכון, זה ברור.

אבל חברות הליסינג יחליפו צמיגים שחוקים (ללא הגבלת מספר ההחלפות לאורך תקופת הליסינג). הם מסתכלים בעיקר על הקילומטראז' שעבר על הצמיג. תמיד יוחלפו בזוגות (או רביעייה) כשקילומטראז' סביר לצמיג מבחינתם נע סביב ה 40 אלף, וזה מנסיוני עם הרכב הנוכחי.

אם אכן הם יאשרו לי לבצע שינויים בתנאי שאני אחזיר את המצב לקדמותו, מדובר בחדשות טובות.

פורסם
סליחה? מה הקשר בין ג'ימקאנות (בגבול הטעם הטוב, לא כל שני וחמישי) ללקרוע את הרכב? אולי בלאי מואץ טיפה יותר.

לא לרכב התכוונתי כי אם לצמיגים, אשר הבלאי שלהם יהיה קצת יותר מ- "מהיר טיפה יותר". שאר החלקים, באמת יתבלו רק "טיפה יותר" (משולשים, ציריות וכו').

פורסם

אורן, זה אינו רכושו אלא רכוש חברת הליסינג - ונסיעה בשטח עם רכב שכזה (ולא עם רכב המיועד לכך) היא פגיעה ברכוש וזה מגעיל.

ואת התת רמה שלך תשאיר במקום אחר. אם יש לך איזה בעיה איתי - פנה אלי בה"פ. דביל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הנה למה לא TSI:

חוצמזה, אתה מייצג בעיני חלק מהסיבות מדוע אני שונא את תופעת הליסינג, שגם מייקרת לי את הרכישה באופן עקיף

זה מעניין... למה ליסינג מייקר לך את הרכישה באופן עקיף?

פורסם
חברות הליסינג לא אוהבות להחליף צמיגים - זה נכון, זה ברור.

אבל חברות הליסינג יחליפו צמיגים שחוקים (ללא הגבלת מספר ההחלפות לאורך תקופת הליסינג). הם מסתכלים בעיקר על הקילומטראז' שעבר על הצמיג. תמיד יוחלפו בזוגות (או רביעייה) כשקילומטראז' סביר לצמיג מבחינתם נע סביב ה 40 אלף, וזה מנסיוני עם הרכב הנוכחי.

אם אכן הם יאשרו לי לבצע שינויים בתנאי שאני אחזיר את המצב לקדמותו, מדובר בחדשות טובות.

תיקון קטן, חברת הליסינג הגדולה בארץ לא מאשרת שום שינוי ברכבים אשר מוכחרים על ידי החברה, החל מדברים פעוטים כמו התקנת מערכת בידור לרכב , וכלה בכול שינוי ברישוי \ מרכב הרכב..

• תוכן חדש...