Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שמתי לב שיוצאים אדים\אויר חם מפקק מילוי השמן (כשאני פותח אותו) כשהאוטו דולק, יש לציין כי אין איבוד שמן מיוחד או מים האוטו עובד טוב ורגיל וכשפקק השמן פתוח האוטו לא גימגם, האם הדבר תקין ?

פורסם

תבדוק אם הפקק תקין והוא אוטם כמו שצריך. לחבר שלי הייתה בעיה כזאת בדיוק לפני כמה זמן והתברר שזה בגלל שהייתה חסרה איזו גומיה בפקק השמן והוא לא אטם כמו שצריך.

פורסם
תבדוק אם הפקק תקין והוא אוטם כמו שצריך. לחבר שלי הייתה בעיה כזאת בדיוק לפני כמה זמן והתברר שזה בגלל שהייתה חסרה איזו גומיה בפקק השמן והוא לא אטם כמו שצריך.

אני לא חושב שהבנת, אני חושב שדניסאן הבין, כשהפקק סגור אין בריחת גאזים או אדים חמים כלשהם, אבל כשאני פותח את הפקק (כאילו למלות שמן) אני מרגיש אדים חמים יוצאים מפתח המילוי בזמן פעולת המנוע, המצב תקין כמו שדניסאן אמר ?

פורסם

לא כדי למלא שמן, האמת פתחתי אותו בטעות ושמתי לב לאדים החמים שיוצאים, ברור לי ששמן לא בודקים\ממלאים כשהרכב מונע\חם.

פורסם

תודה רבה, קישרתי את הדבר פשוט לבעיית ראש מנוע ששמעתי עליה בעבר, אלב לאחר מכן נזכרתי שאם יש בעיות קומפרסייה למשל אז בעת פתיחת מכסה השמן המנוע יגמגמם מאד הלא כך ?

פורסם

אל תפתח אף פעם את מכסה שמן כאשר המנוע עובד!

בפקק יש אטם גומי, ברגע שתפתח את הפקק ברגע שהמנוע עובד והמשאבת שמן שואבת אתה תהרוס את האטם באת הפתיחה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

באת שהמנוע עובד פועלים על הפקק לחצים, פתיחה של הפקק באת עבודת המנוע תגרום לעומסים מאוד גדולים על האטם מה שיגרום לשחיקה רבה בו.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
אל תפתח אף פעם את מכסה שמן כאשר המנוע עובד!

בפקק יש אטם גומי, ברגע שתפתח את הפקק ברגע שהמנוע עובד והמשאבת שמן שואבת אתה תהרוס את האטם באת הפתיחה.

אין קשר ל-"משאבת שמן שואבת" לא תהרוס שום אטם, אם תפתח את המכסה כאשר המנוע עובד.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

את השאלה העליתי רק כי בזמנו אני זוכר ממוסכניק שהסביר לי כי אם יוצאים אדים חזקים דרך הפקק המערכת מנפחת והדבר לא טוב ומעיד על ראש מנוע (איבוד קומפרסיה דרך מכסה השסתומים).

אני מניח אבל שאם פותחים את המכסה ולא קורה כלום חוץ מאדים חמים שיוצאים הוא דיי דיבר שטויות ?

• תוכן חדש...