Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעיה במגב האחורי שלאחרונה החל לקפץ על השמשה במקום לעבור חלק.

אפשר לתת איזה כיפוף קטן כדי שיהיה יותר לחץ על השמשה? אני לא אהרוס איזה משהו?

דבר שני כבר כשקניתי את האוטו השפריצר מאחורה לא עבד. איפה להתחיל לחפש את בעיה? איפה עובר הצינור מים עד למגב מאחורה?

יש לו אולי משאבת מים נפרדת או משהו כזה?

תודה מראש על העזרה

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

הגומי של המגב גמור תחליף אותו.

אם אתה שומע את המשאבה עובדת יכול להיות שיש סתימה בצינור או בשפריצר שעל החלון

אם אתה יכול פרק את הצינור שמתחבר לשפריצר ותראה אם יוצאים מים אם כן השפריצר סתום פרק את השפריצר ושים במי מלח לימון למשך לילה שלם, אם הסתימה היא בצינור זאת בעיה יותר קשה וניתן לשים תערובת של מים עם מלח לימון במיכל הרכב ולהפעיל את המשאבה כאשר השפריצר בחוץ והצינור לא מכוון לכיון הרכב כדי לא לפגוע בצבע הרכב.

מקווה שעזרתי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כל מה שרשמת טוב ויפה אבל הבעיה שלי היא יותר בכיוון של איפה המשאבה הספציפית ברכב שלי ואם יש לי 2 או שזו אותה אחת שהולכת גם לקדמיים כי הם עובדים.

ודרך איפה עובר צינור המים במרכב כדי שאוכל לעקוב אחרי מיקום הסתימה.

תודה

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

הצינור עובר בגג והוא תפוס כך שקשה מאוד לשלוף אותו

אני לא מכיר את הרכב שלך אצלי באודי יש אחד ויש רכבים שיש להם מיכל מאחורה, בדוק בספר הרכב אם יש לך.

בסיטרואן הישנה של המשפחה הסתימה הייתה רצינית וכלום לא עזר אז כניסיון אחרון הכנסתי חוט מתכת דק מאוד לצינור והוא שיחרר את הסתימה, אני לא מייעץ לך לעשות זאת כי אתה יכול לפצוע את הצינור.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• ספונסר פורום
פורסם

לגבי המגב ,פשוט תחליף אותו .

לגבי המתזים ,המנוע של קדמי ואחורי הוא אחד ואם הוא עובד

קדימה אז בהחרך שהוא עובד גם אחורה ,אני מניח שיש לך סתימה או קרע בצינור

לאורך הדרך .

מנוע המתזים ממוקם על מיכל המתזים בחלק התחתון שלו ,ניתן לראות אותו

דיי בקלות .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...