Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2004 לאנטיס ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כדי לי לקחת רכב מאזדה לאנטיס 2004 עם 70000 ק"מ נראת טוב בערך ב-59000 ש"ח יד ראשונה הייתה ליסינג יד שנייה

פרטית שמורה מאדם מבוגר?:arrow:

פורסם

מכוניות בליזינג, טבעי שיש להן יותר בלאי ממכונית פרטית, לכן גם יש ירידה במחירון.

האם כדאי לקחת אקזמפלר ספציפי? קח את האוטו לבדיקה וודא שהוא אכן תקין ואם זה האוטו שאתה חפץ בו - אני לא רואה סיבה למה לא.

שכן, אני אישית הייתי מעדיף רכב שעבר ידיים פרטיות, מאטות ככל שניתן וק"מ נמוך. אוטו כזה קשה למצוא וזה דורש הרבה סבלנות ובריאות. מאזדה לאנטיס מליזינג למצוא ממש לא בעייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מאזדה לא חסר בשוק. גם אם תחליט לא לקנות את הרכב הספציפי הזה תוכל למצוא רכב אחר עם ק"מ נמוך ויד ראשונה.

בקשר לרכב הספציפי הזה, קח אותה לבדיקה קודם כל ותראה איך אתה ממשיך הלאה.

• תוכן חדש...