Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרכב פיזו 205 1.4

חזרתי עכשיו ממכונאי שטוען שהוא יודע את מקור הרעידות והנקישות שנשמעות אצלי , בעיקר בלחיצה על הברקס.

הרכב עלה לפני 3 שנים על מדרכה, והחלפת ציריה ומיסב לא פתרו את הבעיה.

דיסק ברקס הוחלף גם כן, הורגשה הקלה ברעידות הדוושה והאוטו, אבל תוך חודש הדיסק התעקם שוב.

בעליה על באמפר יש רעש של חריקה שנשמע כמו קפיץ.

המכונאי טוען שהרעש של החריקה נובע מהבולג'וניט, ויש להחליף את כל הזרוע קומפלט, אבל ייתכן וזה לא יפתור את הבעיה ,ושהנאבה "זורקת" ובגלל זה הדיסק מתעקם כל פעם מחדש.

רציתי לדעת האם רעש של חריקה באמת יפתר ע"י החלפת הזרוע, והאם העובדה שכאשר הגלגל באוויר על הליפט ומשחקים עם ההגה לצדדים - הגלגל נע בצורה לא עגולה עם חופש ורעש של נקישות.

האם תופעה זו תתיכן בעקבות הזרוע התקולה? או שזה לא ייתכן פיזית?

או שאולי זה מצביע על חופש בין הנאבה לבית הבולם, למרות שהוחלף מיסב.?

מקווה שהבנתם את הבעיה, אשמח לעצות לפני שאני שוב שופך כסף לריק.

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הבעיה כנראה היא בהתאמה של הנאבה ולמייסב שבתוכה, זה אכן יכול לגרום לצלחת ל"זרוק" לרעשים ורעידות בנסיעה.

פורסם

ניסית לבדוק את מצב הגומייה של המוט מגשר מתחת לאוטו ? יש מצב שהיא יבשה ו"תורמת" מאד לרעש במעבר על הבאמפרים.

כמובן שזה לא הבעייה המרכזית, שכן אתה אומר שהבלימה "רועדת" וכדומה אבל לפחות זה אולי ימקד לך את הרעש.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
הבעיה כנראה היא בהתאמה של הנאבה ולמייסב שבתוכה, זה אכן יכול לגרום לצלחת ל"זרוק" לרעשים ורעידות בנסיעה.

דניאל תודה לך, האם חופש כזה יכול להיגרם מהמכה שהרכב קיבל מהמדרכה? המיסב שם הוחלף לחדש., אני פשוט לא מבין איך חופש כזה מתאפשר פיזית.

לדעתך יש מה להחליף זרוע לאור הבעיה שתיארתי עם הנקישות כשהגלגל באוויר?או שבשום מקרה אין קשר לזרוע? אני פשוט יכול לקנות זרוע חדשה ב 120 ש"ח, ולהחליף אותה בעצמי לפני שאני נותן לבחור לתפור אותי, כמו שקרה עד היום כשהרכב עלה על ליפט בגלל הבעיה הזו.

קום אני אבדוק גם את מה שהצעת.

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...