Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי בלי טסט כבר חודש וכמה ימים, שילמתי את האגרה, רק נשאר לי לעבור טסט אבל הבעיה היא שקיבלתי שלילה לחודשיים ואני לא יכול לעשות טסט בינתיים.

השאלה שלי היא האם אפשר לעשות טסט אחרי 3 חודשים?

ואם צריך לשלם איזה קנס בגלל שלא עשיתי טסט בזמן?

ועוד שאלה אם אני נתפס בלי טסט מה השוטר עושה לי במצב כזה? יש קנס? פסילת רשיון?

תודה.

פורסם

אפשר לעשות טסט בכל 12 החודשים,

רק שמועד פקיעת הטסט קבוע, אם עברת טסט חודש לפני המועד הנוסף, אתה תצטרך לעבור טסט עוד פעם.

הקנס היחידי הוא איבוד היחסי של האגרה על כל יום שהאוטו לא יכול להיות בשימוש, כדי לחסוך את זה אתה יכול להקפיא את הרישיונות לחודש ומעלה, ולקבל החזר פר חודש.

אם אתה נתפס בלי טסט כנראה יזמברו אותך כי אתה גם בשלילה,

ועד כמה שידוע לי, זימון למשפט[שלילה].

במקום לדבר על הא ודא,

קפוץ למשרד הרישוי,

תוציא רישיון תנועה ל-48 שעות,

תבקש מאמא/אבא/חבר עם רישיון נהיגה בתוקף, לקחת את הרכב למוסך ומשם למכון טסטים[או ההפך] למאחר מכן, תבקש מהנהג שייחנה את הרכב שלך בחנייה, וכשתוכל לשוב לנהוג, יש לך רכב עם טסט.

----

פורסם

בעיקרון במקרה של תאונה לא מגיע לך שקל מהביטוח ... בלי ויכוחים ששאלתי גם שוטר וגם מקרה שקרה לחבר שלי...

חבר שלי נכנס ברכב אחר וברכב של חבר שלי לא היה טסט אבל היה ביטוח חובה ומקיף

חבר שלי עד היום כל חודש משלם לבחור שהוא נכנס בו גם על התיקון של הרכב של הנפגע וגם על הפגיעות הגופניות...

זה רק במקרה שאתה זה הצד הפוגע...

בקיצור לא כדאי...

יכול להיות שאם שוטר עוצר אותך אז הוא יוותר לך אבל שוב במקרה של תאונה אתה תקבל צינור...

250 שקל קנס זה הנזק במקרה הטוב אם אתה נהג רגיל אם אתה נהג חדש זה גם נקודות.

פורסם
בעיקרון במקרה של תאונה לא מגיע לך שקל מהביטוח ... בלי ויכוחים ששאלתי גם שוטר וגם מקרה שקרה לחבר שלי...

זה לא נכון.

עד חצי שנה יש כיסוי ביטוחי (ותקדים משפטי).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

במידה ותתפס על ידי שוטר:

*פחות משישה חודשים, 250 ש"ח קנס ו 6 נקודות.

*תקופה העולה על שישה חודשים הזמנה לדין ו 6 נקודות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תאמין לי זה כמו סמים, לכל אחד זה שונה. יכול להיות שהשוטר שעוצר אותך היום זה לא מעניין אותו [וממש חבל] ולמחרת אתה נוסע עוצר אותך שוטר אחר ומקבל קנס בשווי של עשרות שקלים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
אני נהג צעיר לא חדש, לפחות פעמיים בשבוע עוצרים אותי משטרה ואף אחד לא שם לב שאני בלי טסט איך אתם מסבירים את זה?

שלום כאן משטרת ישראל,

אם תוכל למסור לנו פרטים כגון סוג הרכב ומספר הרישוי שלך,נוכל לבדוק את הבעיה בהקדם !:twisted:

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

לפני הפרטים שלך לפני הכל הם מסתכלים על המדבקה של הטסט ...

דבר ראשון שבודקים משטרת תנועה זה טסט לרכב אחרי זה כל הפרטים האחרים...

בקשר לסיור סתם ביקורת פתע זה סתם בדיחה אל תתייחס...

יש לפעמים מחסומים שלוקחים דף רושמים עליו שם ת.ז ואחרי זה זורקים אותו לפח...

• תוכן חדש...