Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברנו קנגו 08',בעת נסיעה בבוקר כשמהנוע קר,בכביש מהיר,ההילוך לא יוצא בעת ניסיון להוריד הילוך,והקלץ' מרגיש אנמי משהו,זה מסתדר רק בכיבוי הרכב.

מדובר על רכב שעשה 27 אלף,ועבר טיפול ב 20 אלף.

מה יכולה להיות הבעייה? מה ניתן לבדוק?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ניתן לגשת למוסך. הרכב עוד באחריות, למה לנחש את הבעיה?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כי התשובות של הליסינג הן תגיע בזמן אמת,מלבד רמת הטיפול הנמוכה שלהם,אז אני רוצה לדעת לפני שהם נוגעים לי באוטו.

פורסם

יכול להיות ששמו שמן לא מתאים בצמיגות יותר מידי גבוהה וכאשר הוא מתחמם, נעשה רך יותר ולכן קל יותר להעביר הילוכים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הי

אם הרכב קיבל מכה מלמטה יכול להיות שמוט הילוכים התעקם.

הילוך אחורי נכנס בסדר?

אם לא, יתכן וזה ענין של כיוון ידית הילוכים שאמור להיות פשוט.

החליפו מצמד לרכב,יתכן שלא כוונו את ההילוכים כראוי.

במידה וזה לא כיוון הילוכים יתכן וזה בעיה פנימית בגיר כתוצאה מחוסר שמן או נסיעה בתנאים קשים(שטח,לחיצות)מהניסיון שלי הגירים האלה הולכים וגם ב 30000 ק"מ(יחי המהפכה הצרפתית)

יתכן וזו בעית מצמד,כיוון או כבל מצמד, ובמידה וזה מצמד הידראולי(אני לא זוכר) יתכן שניקוז אוויר מהמערכת יפתור את הבעיה.

בהצלחה.

ארז.

SuckSqueezeBangBlow

פורסם

הרכב נוסע ומתנהג טוב,חוץ מהבעייה בבוקר,ולא כל בוקר,אם אני עושה נסיעה בעיר אז זה לא קורה,וכשהמנוע חם בממשך היום,זה גם לא קורה.

פורסם

באת שהבעיה מתרחשת ואתה לוחץ על דוושאת הקלאץ האם הסל"ד יורד לך לסרק ?או שהסל"ד נמצא מעל הסרק?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

היום בבוקר בבדיקה,הסל"ד יורד לסרק אך ההילוך תקוע,מה ניתן לבדוק לפני השארת הרכב לחפארים במוסכי הליסינג?

• תוכן חדש...