Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סאבוופר מדוייק שיורד נמוך

Soundwave
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן

אני מתכנן לקנות סאב

הדרישות שלי זה שהוא יהיה מדוייק וירד נמוך ויש לי 150 RMS בגישור במגבר JLAudio 300/4 להקדיש לו. התקציב הוא עד 1100 שקל רק לדרייבר עצמו (ללא תיבה). הסאב יהיה במאזדה 323... אם זה משנה משהו או עוזר להצעות.

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך הרבה אופציות בתקציב הנ"ל. הייתי ממליץ לך ללכת על ADIRE AUDIO SHIVA. יעלה לך אולי קצת יותר (100-200) אבל יהיה טוב בהרבה מכל הסאבים בתקציב הזה.

קרא עליו קצת בפורומים בחו"ל ואם תהיה מעוניין אני אחפש לך את הטלפון של הבחור שמביא אותם לארץ (צריך להיות גם כתוב באתר שלהם http://www.adireaudio.com )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך הרבה אופציות בתקציב הנ"ל. הייתי ממליץ לך ללכת על ADIRE AUDIO SHIVA. יעלה לך אולי קצת יותר (100-200) אבל יהיה טוב בהרבה מכל הסאבים בתקציב הזה.

קרא עליו קצת בפורומים בחו"ל ואם תהיה מעוניין אני אחפש לך את הטלפון של הבחור שמביא אותם לארץ (צריך להיות גם כתוב באתר שלהם http://www.adireaudio.com )

כבעליו הנוכחי....של סאב כזה מצטרף בחום להמלצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על ההמלצות :)

ודרך אגב- למניעת הודעות פרטיות עם הצעות לסאבים- אני מחפש סאב חדש מחנות או יבואן... לא קונה סאבים "שלא היו בשימוש"... מה לעשות שאני אוהב אחריות :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שראיתי באתר של ADIRE ההספק של הסאב , של השיבה הוא הרבה יותר ממה שביקש הבחור בהודעה - הוא דיבר על משהו כמו 150 RMS ולפי מה שראיתי השיבה הוא הרבה יותר . האם אני צודק ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה"הספק של הסאב" הוא בעצם הסיבולת שלו למתח או מה הסאב יכול לעשות עם מנת הספק נתונה -1w

וגם כמה מתח הסאב יכול לספוג - לשאלתך זה שהנתון סיבולת של ההסאב יותר גבוה מההספק ששולח אליו המגבר אינו מעיד על כך שהסאב לא "ייפתח" או שמגבר אינו יוכל לספב לו מספיק עוצמה - ישנם סוגי סאבים רבים חלקם צורכים את סף הסיבולת שלהם בכדי לתפקד כראוי -וחלק מסתפקים בחצי ואתה לא תשמע הבדל בין אם תספק להם חצי או את כל ה"הספק" שלהם.

אני מניח שאם אייל יעץ לו ללכת על הסאב הזה בידיעה שיש לו 150 אראמאס, הוא ידע מה הוא עושה.

ולאייל -אל תהיה כל כך קשה עם אנשים, הרבה יותר קל להגיד הספק :D .

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

DODO, יש לך 67 הודעות. כשיהיו לך 2711 כשלפחות 2700 מהן הן על אודיו לרכב, גם לך ימאס להסביר כל דבר עשרות פעמים :wink:

נ.ב. יופי של הסבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אייל יקר. כמו ש DODO הבין בדיוק למה אני מתכוון כך גם אתה הבנת והתגובה שלך הייתה לא במקום . אנשים רבים (ואני חלק מהם) פה בשביל ללמוד מהידע שלך ולא מנסים להציק לך.

התגובה שלי באה מהסיבה הפשוטה שגם אני מעוניין לקנות סאב באותו סגנון , כאשר יש לי משהו כמו 150 - 200 וואט RMS לתת לו , אני רציתי לדעת אם לחבר סאב שהנתונים שלו יותר גבוהים בצורה משמעותית אכן יניב תוצאות טובות - בדיוק באותה מידה שאני לא יחבר סט קומפוננט איכותי למגבר של ההד יוניט. זו הייתה הסיבה לשאלתי . ואם טעיתי בדרך שבה הצגתי את הנתונים יש צורה תרבותית יותר לענות ולהסביר . במיוחד לאחד עם כמות ידע כמו שלך .

:wink:8)

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם היית קורא בפורום יותר וטורח לעשות חיפוש על דברים שאתה לא יודע אני מניח כי היית מוצא את מבוקשך. זה שלך אין כח לחפש לא אומר שלי צריך להיות הכח להסביר בפעם המאה על דברים שנטחנו פה לרוב.

כמו כן, עניתי לך חד וחלק. אין כאן דבר לא תרבותי ובכל מקרה אולי מי שקורא את הדברים יזכור להבא סוף סוף שאין לרמקול הספק ומהבחינה הזו גם אם התגובה לא מצאה חן בעינייך (ואני בטוח שתתגבר על כך) אשיג את מטרתי.

אז להבא לפני שאתה מנסה לבקר, תבקר את עצמך על עצלנותך קודם לכן. חיפוש על SHIVA יביא אותך גם לת'רד שבו ITAY מציין שהוא מריץ את הסאב בבית עם הספק נמוך ואפילו מדובר שם על סרטון שהוא שלח לADIRE AUDIO (ומופיע באתר שלהם - שוב, יכולת לראות לו היית טורח) על איך הסאב זז יפה עם הספק כל כך נמוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...