Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי חנייה פרטית (פתוחה) ואני רוצה לסגור אותה, יש לכם רעיונות ושיעור עלויות?

אני ראיתי אצל השכנים שלי שהם סגרו את החנייה שלהם והפכו אותה לביתן עץ עם שער חשמלי.

אשמח לרעיונות.

תודה,

נתנאל.

פורסם

קודם תוציא אישורים מהערייה לעשות חניה מקורה, ...

בתור התחלה אתה יכול לעשות שער חשמלי מאסיבי

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אם השכנים עשו ולא פנו אליהם מהעריה כנראה שאין בעייה,אך צריך לראות במה מודבר לפני מתן עצות.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ממש לאחרונה גילית שאני מכיר את הבעלים של אחת החברות היותר גדולות שעוסקות בתחום השערים, תן מידה ותוכל לקבל הצעת מחיר

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

הנה התמונה של החנייה.

התחום שלנו זה מהגדר בטון (הנמוכה) עד הגבוה (בקיצור איפה שהרכב שלי לשעבר נמצא)

אני רוצה לסגור אותה קומפלט (לא אכפת לי אם יהיו רווחים קטנים של שבלונה או משהו כזה) אני לא הולך להסתיר בה גופות!

פורסם
הנה התמונה של החנייה.

התחום שלנו זה מהגדר בטון (הנמוכה) עד הגבוה (בקיצור איפה שהרכב שלי לשעבר נמצא)

אני רוצה לסגור אותה קומפלט (לא אכפת לי אם יהיו רווחים קטנים של שבלונה או משהו כזה) אני לא הולך להסתיר בה גופות!

http://img215.imageshack.us/img215/8376/07062007editfv0.jpg

פורסם

אצלי העניין פתור חלקית : החניה איננה מקורה, אבל מוקפת בגדר מתכת אטומה מכל הכיוונים (גובה 2.5 מטר) עם שער נגלל (באותו גובה -אטום גם הוא) מקדימה.

בינתיים אני מסתפק בכך שאף אחד לא יודע שיש שם רכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נתנאל , יש לך כמה אפשרויות , השאלה היא לאיזה מטרה אתה רוצה לסגור את החניה?( בעצם דרגת האבטחה...)

כמה חשוב לך המראה החיצוני וכו...

פורסם

היופי זה עניין חשוב שצריך לקחת בחשבון (שכונת וילות, אני מאמין שהשכנים יתלוננו אם זה לא יהיה אסתטי).

אני צריך דרגת ביטחון גבוה! היו כמה פעמים שרכבים ניסו להשתחל לחנייה.

פורסם
אם השכנים עשו ולא פנו אליהם מהעריה כנראה שאין בעייה,אך צריך לראות במה מודבר לפני מתן עצות.

נכון אתה צודק, אין בעיה לשכנים שלך עם אף אחד מהסובבים אותם,

אם אתה רוצה חניה מקורה ,או לפחות גגון נורמאלי, אתה צריך להוציא התר מהעיריה, נקודה.

זה שהם עשו יופי אף אחד לא הלשין, אם העיריה תדע היא תגיד להם להוציא התר או לפרק או קנס.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...