Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו אולי מזהה את הסאב ? לפי האינטרנט הCVR זהה אבל עם כיתוב אדום והC12 הוא שחור אבל עם הסמל צהוב...

DSCF1777.jpg

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

הCOMP 12 זה בעצם הC12, והוא שחור עם לוגו צהוב, במקרה הזה הסאב כסוף עם לוגו צהוב...

פורסם

בסוף תגלה שזה סאב של CICKER תוצרת עזה :-D

תנסה להכנס לאתר שלם ותדלה קצת דגמים ואז תריץ אותם בגוגל תמונות - אולי יהיה לך מזל ותמצא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטער שאני חופר אבל C12 יותר שחור מאשר כסוף ופה זה יותר כסוף כמו הCVR מוזר...

על כל מקרה זאת מערכת של חבר, מכיוון שהוא רוצה להשתדרג הוא רוצה למכור את הסאב והמגבר שמאחור בזול , הציוד ישב באוטו של מישהו מבוגר כ3 4 חודשים ולא עבר שימוש מי יודע מה, בהנחה שהכל במצב תקין וזה פחות או יותר התקציב שלי.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

נכון,

הC12 הוא יותר שחור מאשר כסוף..

ואני עדיין בטוח שזה C12...

אני גם מזהה את המגבר,

מה אתה מתכוון להגביר איתו.?

יעקב.

פורסם

אם אני יקנה את הסאב והמגבר ממנו, הקומפוננט שאני מתכנן עליו בזמן הקרוב הוא או הפולס או הקומפוננט של JBL באותו מחיר.

• תוכן חדש...