Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 205 - תיבת פיוזים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! :]

יש לי פיג'ו 205 1995, בתיבת פיוזים חסרים פיוזים, אני רואה שיש חריצים אבל אין פיוזים, האוטו נוסע, הכל פועל אבל בכל זאת לא סתם יש חריצים לעוד פיוזים, אז יש לי שני שאלות:

1. שווה להתעסק עם זה, או שלהשאר את זה במצב בקיים

2. במקרה שרצוי להוסיף, מישהו יכול להגיד לי בסדר מימין לשמאל או להפך את מספר הפיוז שצריך?

תודה מראש לכולם :)

פורסם

על הקופסאת פיוזים עצמה יש שרטוט אם בכלל קיים שם פיוז, ומה תפקידו.

אם אתה רואה שחסר, רשום על יד כל פיוז איזה מספר הוא (25, 10) אתה יכול לקנות ערכת פיוזים במחיר של חמישה שקלים ולחבר לבד.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

באופן כללי, יותר מסביר שחסרים לכאורה נתיכים, שכן מצד אחד, לא בכל מקום יש פינים כניסה ויציאה, כך שאין טעם להכניס פיוז, מאידך, יש מעגלים לאיבזור נוסף מתקדם, שאינו קיים בכל דגמי הרכב, ואילו בית הפיוזים מיועד לעיתים לכל הדגמים.

אם כל המערכות פוןעלות, השאר זאת כך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

pon pon, אם אתה רוצה אתה יכול לפנות אלי בפרטי עם האימייל שלך ואני אשלח לך ספר היינס של ה-205.

בספר תוכל למצוא כל מידע על הרכב שלך כולל על קופסת הפיוזים.

פורסם

מצטער אחי***עם הוא אחיך דבר איתו בטלפון -נא הקפד על שפה נאותה - הנהלת הפורום*** אני חדש פה אני לא יודע איך שולחים:\

אם תוכל להסביר לי אני אשמח :]

• תוכן חדש...