Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות אבטחה - יש המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעיקרון רוצה לשים 1-2 מצלמות אבטחה כולל תיעוד של שבוע-שבועיים אחורה.

אני מעדיף לעשות את הכל לבד (מתוך סקרנות וקצת ידע בעיניין)

פשוט אני רוצה המלצה על רכיבים טובים ומה בעצם אני צריך בדיוק (אני רוצה לחברם למחשב לדיסק קשיח יעודי - באיזה נפח?)

המצלמות צריכות לראות למרחק של 50-100 מטר גם בחושך כמעט מוחלט (לילה + קצת תאורת רחוב)

האם קיים מצלמות עם זום? האם זה שווה את הפרש המחיר?

אשמח לשמוע כל דבר בנושא ואם אתם גם מכירים מוכרים אמינים בEBAY שמוכרים ציוד כזה

תוספת:

האם קיימות מצלמות אלחוטיות? מישהו יודע מה המרחק האמיתי שהן יכולות לשדר?

הן עובדות על סוללות או חיבור לחשמל?

תודה :D

פורסם

המלצה ראשונה: אל תקנה בארץ

המלצה שניה: אל תקנה בארץ

המלצה שלישית: אל תקנה בארץ.

הזמנתי מאי ביי:

כרטיס לוכד שתומך ב4 מצלמות כולל תכנה ושלוש מצלמות כפתור עלו לי - כולל משלוח 75 דולר.

ההתקנה - אינטואיטיבית

אני משתמש בPIII 1000 עם כונן קשיח של 40 ג'יגה.

חשוב לוודא שהכרטיס מכיל צ'יפ שיודע לבצע אנקודינג ודחיסה בכרטיס ולא במעבד - זה עוזר לביצועים טובים יותר וזמני תגובה טובים יותר.

לצילום בחושך או חושך חלקי כדאי לקחת מצלמות עם כתר של לדים באור אינפרא-אדום, זה משפר משמעותית את הצילום בחושך מוחלט.

המצלמות האל חוטיות מעולות - רק שים לב - לא ניתן להתקין יותר מאחת ברדיוס של כ20 מטר, שכן כולן משדרות באותו התדר ואם יהיו יותר מאחת הן יפריעו אחת לשניה.

בהצלחה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אם אתה מחפש איכות גבוהה וציוד מקצועי, אז תקנה כרטיס מצלמות 4 ערוצים של diginet המגיע כולל התוכנה, יש אפשרות צפייה ושליטה מלאה מרחוק + מצלמות אבטחה של סימנס (זה הבסט), רואים מצויין בלילה, טווח תמונה רחב מאוד ויש להם גם סט אל - חוטי.

אם אתה מחפש איכות בינונית יש לך כרטיס מצלמות של geovision במקרה שלך אתה צריך דגם g650 שזה 4 ערוצים, זה מגיע גם עם התוכנה ואפשרי גם עם מצלמות של החברה.

יצחק.

פורסם

תודה לכולם על התגובות,

אני רוצה לחדד:

התקציב הוא עד 200 דולר בערך לכרטיס DVR למחשב + 2-3 מצלמות אבטחה וכבלים.

הבנתי שבנושא הDVR - הכרטיסים הכי טובים הם אלה שמקודדים לH264 + עם מקודד פנימי בכרטיס?

מצלמות ראיתי מגוון ענק שנע מדולר בודד עד לסכומים אסטורנומיים.

אין לי מושג איזו מצלמה אני צריך והאם קיימת מצלמה שרואה ל50 מטרים בלילה במחיר סביר...

אני אקנה את הערכה מEBAY.

לכן אשמח אם רון 'הנסיך' תוכל לשלוח לי קישור למוצר\ מוכר - נשמע אטרקטיבי.

• תוכן חדש...