Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי כמה שאלות על דייהטסו שרייד וסוזוקי סוויפט כי הבנתי ש 2 הנ"ל אמינות מאוד.

1)דבר ראשון שמתי לב שמשנת 94 ומעלה לשרייד יש עיצוב שונה, האם אני טועה? והאם העיצוב שונה גם בתוך האוטו או רק למראית עין מבחוץ?

2)האם הסוזוקי סוויפט שנת 91 נראית בדיוק אותו דבר כמו שנת 95? הכוונה, האם בסוויפט אין מתיחת פנים כמו שעשו בשרייד עם השנים? כי למען האמת הסוויפט מכוערת למדי..

3)האם בשרייד יש הבדלים בין המחירים של הידניים והאוטומטיים? אני מעדיף מאוד אוטומט אבל אם יש הבדל של אלפי שקלים ברכישה אולי אשקול ידני..

4)אם מדובר בשרייד אוטומט, איזה שנתון אפשר לקנות במצב שמור עם קילומטראז' סביר (לא מעל 150K) ב 20-25 אלף? והאם יש שנה מסויימת שהיא "הכי מומלצת" ביחס לאחרות? (כמו שבאפלאוז שמעתי ש 97' לא פחות טובה מ 98-99 ואפילו יותר טובה)

5) האם בשלב מסויים ושנתון מסויים המנועים עברו להזרקה במקום קרבורטור?

6) שאלה אחרונה, מדוע שעשיתי חיפוש ביד2 על שרייד שנים 94-95 (רק כדי לראות איך נראה הרכב) זה מצא בקושי 4 תוצאות?

תודה סליחה על החפירה

פורסם
שלום יש לי כמה שאלות על דייהטסו שרייד וסוזוקי סוויפט כי הבנתי ש 2 הנ"ל אמינות מאוד.

1)דבר ראשון שמתי לב שמשנת 94 ומעלה לשרייד יש עיצוב שונה, האם אני טועה? והאם העיצוב שונה גם בתוך האוטו או רק למראית עין מבחוץ?

השרייד הוחלפה בסוף 93' במכונית חדשה לחלוטין,וכמובן שגם העיצוב הפנימי שונה.

2)האם הסוזוקי סוויפט שנת 91 נראית בדיוק אותו דבר כמו שנת 95? הכוונה, האם בסוויפט אין מתיחת פנים כמו שעשו בשרייד עם השנים? כי למען האמת הסוויפט מכוערת למדי..

הסוויפט עברה מתיחת פנים קלה בשנת 91' ויוצרה כך עד סוף 96'(ביפן).

3)האם בשרייד יש הבדלים בין המחירים של הידניים והאוטומטיים? אני מעדיף מאוד אוטומט אבל אם יש הבדל של אלפי שקלים ברכישה אולי אשקול ידני..

ברור שיש הבדל במחיר,והגירסה האוטומטית יקרה יותר.

4)אם מדובר בשרייד אוטומט, איזה שנתון אפשר לקנות במצב שמור עם קילומטראז' סביר (לא מעל 150K) ב 20-25 אלף? והאם יש שנה מסויימת שהיא "הכי מומלצת" ביחס לאחרות? (כמו שבאפלאוז שמעתי ש 97' לא פחות טובה מ 98-99 ואפילו יותר טובה)

רוב השריידים לא עברו חיים קשים,וחלקם הגדול נקנה ע"י אנשים(ונשים)מבוגרים יחסית,כך שלא מאד קשה למצוא אקזמפלר שמור.

5) האם בשלב מסויים ושנתון מסויים המנועים עברו להזרקה במקום קרבורטור?

משנת 94' עברה השרייד להזרקת דלק.

6) שאלה אחרונה, מדוע שעשיתי חיפוש ביד2 על שרייד שנים 94-95 (רק כדי לראות איך נראה הרכב) זה מצא בקושי 4 תוצאות?

בשנים 94-95' השרייד היתה מכונית יקרה יחסית ולכן נימכרה בכמויות אפסיות.זו הסיבה.

תודה סליחה על החפירה

אין בעד מה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אין בעד מה.

תענוג של תשובה.באמת.

לגבי הסוויפט אם היא נראית אותו דבר בשנת 96' כמו שהיא נראית בשנת 91' אז היא מכוערת ואולי עדיף לוותר עליה חח..

אוסיף שאלה על הסוויפט, גם אותה לא ניתן למצוא באתר יד2 שנים 95 ו 96 כמעט! מה הסיבה? (או שהתבלבלתי?)

שאלה נוספת על השרייד: לפי דברייך בשנים 94-95' מדובר ברכב "חדש" עם הזרקת דלק ועיצוב ואיבזור שונה, אך לא ניתן למצוא הרבה כאלה. לכן, לאיזה שנים עלי לנסות "לפנות"?

האם 20-25 אלף ש"ח יספיקו לשמורה עם קילומטראז' נמוך בשנתונים ש"נשארו"? (קרי 95' עד סוף הדור)

(אני מחשיב קילומטראז' נמוך ל"לא יותר מ 150K, אני צודק?)

שוב, תודה.

• תוכן חדש...