Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ebay- מוצר שלא הגיע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הזמנתי מוצר באיביי לפני כחודש וחצי,

המוצר נשלח בדואר אוויר, וניתן לי מספר מעקב,

המוכר אמר לי שהמספר מעקב הוא של CHINA POST , ואין להם תמיכה בשפה האנגלית כך שלא יכולתי לאתר את המוצר.

לאחר כשלושה שבועות כשהמוצר לא הגיע, שלחתי מייל למוכר, והודעתי לו שהמוצר לא הגיע אליי עדיין.

המוכר ענה מאוד מהר לכל האימיילים יש לציין( תוך מספר דקות) ,ואמר לי שאם לא יגיע תוך שבוע, הוא ישלח לי חדש, או יזכה אותי

לאחר שבוע , המוצר לא הגיע, וביקשתי ממנו שישלח מחדש, אך הוא לא מגיב לי לאימיילים.

שלחתי לו כ3 אימיילים, גם דרך המייל הישיר, וגם דרך איביי, ואין תשובה כבר יותר משבוע.

עכשיו אני רוצה לבטל את התשלום, שילמתי באמצעות PAYPAL, איך אני עושה את זה?

האם להשאיר למוכר FEEDBACK שלילי בעקבות אי הגעתו של המוצר?

פורסם
אהלן, הזמנתי מוצר באיביי לפני כחודש וחצי,

המוצר נשלח בדואר אוויר, וניתן לי מספר מעקב,

המוכר אמר לי שהמספר מעקב הוא של CHINA POST , ואין להם תמיכה בשפה האנגלית כך שלא יכולתי לאתר את המוצר.

לאחר כשלושה שבועות כשהמוצר לא הגיע, שלחתי מייל למוכר, והודעתי לו שהמוצר לא הגיע אליי עדיין.

המוכר ענה מאוד מהר לכל האימיילים יש לציין( תוך מספר דקות) ,ואמר לי שאם לא יגיע תוך שבוע, הוא ישלח לי חדש, או יזכה אותי

לאחר שבוע , המוצר לא הגיע, וביקשתי ממנו שישלח מחדש, אך הוא לא מגיב לי לאימיילים.

שלחתי לו כ3 אימיילים, גם דרך המייל הישיר, וגם דרך איביי, ואין תשובה כבר יותר משבוע.

עכשיו אני רוצה לבטל את התשלום, שילמתי באמצעות PAYPAL, איך אני עושה את זה?

האם להשאיר למוכר FEEDBACK שלילי בעקבות אי הגעתו של המוצר?

אל תמהר לשלוח פידבק שלילי, יש אפשרות לפתוח בפיי פל תלונה שמטופלת בצורה הטובה ביותר עד לזיכוי מוחלט של מלוא הסכום כמובן לאחר בדיקה מעמיקה של המקרה. תמשיך לשלוח למוכר מיילים ותסמן את התיבה ששולחת העתק מהמייל גם לדואר שלך. (עוד מסמך שתוכל לשלוח לפיי פל). אל תשכח, עכשיו בסין זה שנת העכברוש וסביר להניח שהם עסוקים בלעיסת עכברושים ואין להם זמן לענות למיילים.

תמהר עם הפנייה לפיי - פל, יש לך 60 יום להגיש תלונה מרגע הקנייה.

בהצלחה

ארז רונן

פורסם

קודם פותחים ITEM NOT ARRIVED DISPUTE.

ואז איביי מתחילים לטפל בבעייה, הם שולחים כבר אימיילים קצת יותר תוקפניים למוכר, בסופו של דבר אם יתגלה שהוא רמאי או משהו בסגנון איביי יעשו לו שמה אוי אוי או , הרבה יותר מפידבק שלילי מסכן.

פורסם

העניין הוא שהוא לא רמאי, יש לו הרבה פידבקים חיוביים, והוא מוגדר כ POWER SELLER

פשוט מוזר שפתאום הוא לא עונה למיילים, איך פותחים ITEM NOT ARRIVED DISPUTE ??

פורסם

אני באותו סיטואציה כמעט כמוך בקשר למוצר שהזמנתי אבל לי נאמר מראש שמתאריך 1.2.08 עד ל 18.2.08 אין מה לעשות ואין למה לצפות , כרגע הם חוגגים שם את השנה שלהם ויש להם 18 ימי חופש ( קצת מוגזם לפי דעתי ) .

אז לפי דעתי תמתין בסבלנות עד לאחר ה 18 לפב' אבל גם במקביל תשלח מייל עם כל הבעיה לפאי פל שיהיו מודעים לעניין במידה ויעבור שבועיים ותרצה לקבל חזרה את כספך .

• תוכן חדש...