Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתכוונת לקנות מאדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמע חוות דעת בהשואה ליאריס,סוויפט וגאז. התקציב 100,000 והצורך הינו נוחות, אמינות, סחירות ו...מראה (טוב אני בת :roll:)

תודה.

פורסם

בשביל מאזדה 2 את צריכה להוסיף עוד 1500 לגרסה הפשוטה אבל עם בקרת יציבות או 5000 לגרסה המאובזרת.

ה-2 נוחה , יציבה , זריזה ועם מוניטין אמינות טוב. לפי דעתי ה-2 יותר טובה מהסוויפט בעוד הג'אז הוא יותר רכב אווטסיידר כלומר לא בולט יותר מדי.

אם אני הייתי צריך לבחור בין ה-3 , אז הייתי הולך על המאזדה 2 .

פורסם

רק אם את חייבת מרחב פנים יותר גדול ובגאז' סביר- תקני הונדה ג'אז.

אם לא- מאזדה 2.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הרכב חודשיים על הכביש.. איזה מוניטין כבר יש לו?!

למותג "מאזדה" יש בהחלט מוניטין בארץ. מכך נובע, שככל הנראה גם ל-2 יהיה מוניטין טוב כמו לאחיותיה הגדולות.

במשפט אחד: אחלה קניה. רכב מאוד מפנק, מכל הבחינות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הרכב חודשיים על הכביש.. איזה מוניטין כבר יש לו?!

תיתפלא , הרכב 3 חודשים על הכביש וכבר נמכרו ממנו מעל 2100 יחידות :shock:.

וזה רק עולה ועולה מאזדה צברה מוניטין מאוד חזק בארץ , אני משער גם שהרכב יהיה מבוקש מאוד בשוק המשומשות בעוד אי אילו שנים , לפחות כמו הטויטה יאריס.

מכונית מיני הולכות ותופסות תאוצה בארץ , בעיקר בגלל הצפיפות בערים ועליית מחירי הדלק אנשים מחפשים רכב קטן יותר , חסכוני יותר ואמין האופציות האלו ניתנות היטב בשוק המיני גם בתור רכב שני במשפחה זאת אופציה טובה.

בכל מיקרה ה-2 כניראה האופציה הטובה ביותר כבונוס היא גם בעלת התנהגות כביש טובה .

לגבי היצבות שלה אני לא בטוח עד כמה היא יציבה , מבחינת התנהגות היא מכויילת על הצד הקצת יותר ספורטיבי ועוקצני של הסקאלה בנוסף עם זנב שמח למדי אך בקרת היציבות תחזיר אותה למוטב במיקרים קיצוניים.

פורסם

ראשית תודה רבה לכולכם, עקב תקלת תקשורת נמנע ממני לקרא את תגובותכם המלומדות עד כה. נראה לי שכעת ההתלבטות שלי הינה בין מאזדה 2 ליאריס. שתיהן אכן עונות על צרכי התקציביים לא לחרוג מעל 107000 (התחלתי ב 50000...) ומול המפרט.

הגאז אכן יקרה מעט יותר. מה בנוגע להנעה הרובוטית ביאריס? במאזדה הציגו אותה כאילו מידרדרת בעליה...?

ועוד שאלה, האם אכן כדאי להשקיע עוד קצת בדינמיק או מספיק המזדה 2 אקטיב?

לבסוף, האם היאריס יותר מרווחת מהמאזדה?

תודה מראש. מחר אלך לראותן בתצוגה.

פורסם

בין היאריס לבין המאזדה הייתי בוחר במאזדה.

אבל תאכלס הייתי מתלבט בין ה2 לבין הסוויפט כי לדעתי הסוזוקי נראית הכי טוב מבינהן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קצת סדר בבלאגן.

למאזדה 2 יש שני רמות אבזור:

1. גרסת אקטיב ולה 2 כריות אויר, מע' לבקרת יציבות, רדיו דיסק מקורי, חלונות, מראות חשמליות.

2. גרסת דינאמיק ולה 6 כריות אויר, מע' לבקרת יציבות, שליטה על הרדיו מההגה וכו'.

שווה להשקיע ברמה הגבוהה יותר.

גם לסוויפט שני רמות אבזור:

1. גרסת GLS ולה 2 כריות, חשמל ( מראות, חלונות) וזהו.

2. גרבת GLX ולה 6 כריות אויר חשמל (מראות,חלונות), רדיו דיסק עם שליטה מההגה וגלגלי מגנזיום.

לסוויפט איו מע' לבקרת יציבות.

GLS - 98000 , GLX-102000 .

מאזדה 2 : אקטיב-100000, דינאמיק-104000 .

פורסם

יאריס היא מכונית טובה יותר מה-2 במובנים רבים, מלבד אחד משמעותי מאוד - תיבת ההילוכים. ליאריס תיבת הילוכים רובוטית שפעולתה לא נעימה או מעודנת, וזה מעבר להידרדרות בעלייה. זה יכול מאוד להציק לאורך זמן למי שמגיע מתיבה אוטומטית רגילה, ולכן חשוב שתעשי נסיעת מבחן ארוכה ביאריס לפני ההחלטה.

היאריס בפירוש יותר מרווחת מהמאזדה, ובאופן משמעותי (בכלל, היא מהמרווחות בקבוצה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...