Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לצבוע את הפלסטיק שבתוך הפנס הקדמי בצבע שחור ואחרי זאת לעשות אינגילאייז

עכשיו החלק של הפלסטיק הזה שהוא בצבע קסף מבריק משמש כמחזיר אור כדי לא לאבד אור מהפנס או שאין לו תועלת?

אם אני צובע אותו בצבע שחור זה פוגע במשהו?

כל הפנסים של האינגילאייז באים בצבע שחור חוץ מגוף התאורה עצמו אני מתכוון לעשות את הפנסים שלי כך

פורסם

ויותר גרוע - אם תשחיר אותו - הוא יבלע את האור, ואף אחד לא יראה אותך, ואתה לא תראה בחושך. עזוב את זה ששוטר יטיס אותך מהכביש, הקנס הגדול, והמשפט שיהיה לך... לא מומלץ!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

תודה על התגובות כנראה שאני אסתפק בלעשות גבות לפנסים

עוד שאלה קטנה הפנסים הדהויים שנראים בצבע צהוב הלכלוך הוא כולו על הפנס מבחוצ או יש קצת בפנים?

ואם אני רוצה לנקות באיזה חומר אני משתמש? הבמתי שהווקס מצטבר עליו עובש עם הזמן

פורסם

לגביי הפנסים הצהובים שציינת, יש דבר שנקרא-"חידוש פנסים" ישנם בעלי מקצוע שלוקחים משהו כמו 150-200 שקל לפנס,ועושים לו פוליש וזה יוצא דנדש. עשיתי את זה לפאסאט שלי ,יצא מושלם.

הונדה מציתה את הדמיון.:onfire:

פורסם

אני יודע שיש בעלי מקצוע שעושים את זה אבל רציתי לעשות לבד בגלל זה אני שואל מה צריך?

ואם יש מדריך מפורט איך לנקות את הפנסים אז אני אהיה מודה לכם

פורסם

תחפש בפורום תחת המונח "שלייף סבון" או "שלייף סבון פנסים", ותמצא עשרות שרשורים והמלצות על איך לנקות לבד.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אם תצבע את הרפלקטור בשחור, הפנסים שלך יראו בלילה כמו שתי נקודות קטנות שבקושי מאירות לכמה מטרים ספורים.

• תוכן חדש...