Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כניראה שרק נידמה לי,אף פעם לא היה לי התנעה קלה ,כניראה שרק נידמה לי שהיא נהייתה יותר קשה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום הגעתי לחנות התקנות לשים את הקבל,אמרו לי שאני צריך לשים כבל 4G במקום 8G שיש לי עכשיו,כי ככה זה יותר בריא.

האים זה נכון או סתם שטות?או שזה באמת יותר בריא אבל גם לא יקרע כלום אם ישימו את הקבל על ה-8G?

והאים עבודה של חיבור קבל עולה 150 שקל?פשוט אין לי מושג איך מחברים אותו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

קראתי כאן ש-E_M777 שאל אם ההתנעה נהייתה קשה ...

אני חושב שלי יש סוג כזה של בעיה , אתה יכול יותר לפרט , אני ירשום מה שקרא לי בדיוק .

שבוע אחרי שקניתי את הרכב (שההתנעה הייתי בפעם אחת) התקנתי מערכת , התקנה פשוטה רגילה לא משהו רציני , ומאז ההתענה הראשונה של הבוקר או אחרי שעתיים +- שהרכב לא מתניע , לא מתניע בסיבוב הראשון , כאילו קודם כל מנסים להתניע , סיבוב ראשון לא מצליח , מפסיק ואז סיבוב שני והוא מתניע רגיל .

כרגע זה לא נראה לי חמור ולא נכנסתי לזה יותר מידי לעמוק , אבל זה דיי מתחיל להציק .

יש לזה פיתרון כולשהו ? או דרך לסדר ? או שזה בכלל לא קשור ?

תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ניראה לי לא קשור ביכלל,יש לי את הבעיה הזאת עוד מלפני שהיה לי ביכלל מגבר,האוטו שלי מטופל ובמעקב קבוע ואין בו שום חריגות,אין לי שמץ של מושג מה הבעיה.

פורסם

יכול להיות שזה קשור אחד לשני,

1. הדלקתם את המערכת יותר מדי פעמים כאשר הרכב היה מכובה

2. אתם מתניעים את הרכב כאשר המערכת עובדת

לגבי שינוי עובי מ8 ל4 תלוי איזה מגבר יש לך וכמה הוא צורך, אם החיווט דק מדי הדבר יכול להוביל לחימום החיווט ולא יהיה קשור להתנעה של הרכב.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

איך אני יודע אם אני מתניעה עם מערכת דלוקה?

כן המגברים מחוברים עם רמוט,ואני יכול לשמוע מוזיקה בלי סוויץ.

פורסם

הכוונה הייתה שכאשר הHU שלך דולק אז גם המגברים, לכן לא מומלץ להתניע כאשר המערכת דולקת

לפני התנע כבה אותה תתניע ותדליק.

דני

פורסם

+1

תנסה קודם את מה שאמר דני (צרכן חשמל רציני בהנעה זו סיבה טובה למה שתיארת)

אם לא עוזר תפנה לחשמלאי רכב שיבדוק את מצב הטעינה\פריקה,יכול להיות שהמצבר\אלטרנטור עייפים

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

היום גיליתי שהקבל לא מתכבה בכיבוי האוטו,אני יורד לאוטו והקבל דולק,מה לעשות?

הכבל של הפלוס מהמצבר רץ דרך הקורה ליד הנהג,חשבתי אולי לשים מפסק קטן ממש ליד כיסא הנהג ולהדליק כול פעם כשאני רוצה.מה דעתכם?

פורסם
יכול להיות שזה קשור אחד לשני,

1. הדלקתם את המערכת יותר מדי פעמים כאשר הרכב היה מכובה

2. אתם מתניעים את הרכב כאשר המערכת עובדת

דני

אכן =) בדר"כ זה ככה , והמערכת פועלת הרבה מאוד כאשר הרכב מכובה :x לא חבל על דלק ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מישהו יכול בקשה לענות לי על השאלה?או לתת פיתרון אחר?

פורסם

תשמע

אני אומר פה דבר ללא ניסיון אומנם (לא היה לי קבל מעולם) אבל גם אני אלמד

אם הקבל "רוכב" רק על כבל ה+ הוא לא אמור להדלק כל עוד אין סגירת מעגל למינוס (רגע ההפעלה של הרימוט מהHU למגבר ודרכו הפעלת המגבר = סגירת מעגל)

מצד שני ראיתי שצריך לחבר את המינוס של הקבל לשילדת הרכב ככה שהקבל הוא רכיב + ו - בפני עצמו ויש לו יציאה עצמאית ולא "רכובה" למגבר,בתור ספק

אני מאמין שהתשובה תעזור לשנינו (ולעוד כמה) :mm_wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לא ממש עזר,המינוס שמקבל הקבל הוא מהמגבר,ןהמגבר משום מה לא פועל תמיד כמו שתיארתי על הקבל.

פורסם

אם אתה מתכוון שלזה שהתצוגה של הקבל דלוקב כל הזמן אז לדעתי אתה טועה, היא נכבת ונדלקת כאשר מנגנון מזה שינוי במתח, כמו שאתה מתאר ואני מניח שיש לך נעילה מרכזית או אזעקה ברגע שאתה פותח את האוטו ונוצר שינוי במתחת הקבל נדלק יותר נכון התצוגה ובעיקרון הוא "עובד" כל הזמן כי הוא מחובר, בקיצור התצוגה לא אמורה לתת לך התנע קשה.

תעשה ניסוי על תסגור את הרכב על שום נעילה ותחזור לרכב אחרי 10 דקות.

תודיע מה קורה.

דני

• תוכן חדש...