Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שלום כולם?? אני מקווה שבסדר!

רציתי להתייעץ אם חברי הפורום לגבי סאב כפול של חברת jensen לא שמעתי אותו ואפילו עליו בחיי ולכן נכנסתי לפורום בתקווה לקבל עצות מאנשים מביני עניין הסאב הוא:

jensen jbp 1010 סאב כפול כל תוף 10 אינץ' 600 rms - כמה לדעתכם הוא שווה יד שניה והאם בכלל שווה להסתכל עליו או לסוע לשמוע אותו

תודה. גיא

i assure u all iwill have asound system.. eventually

פורסם

זהו זבל סיני כמו הרבה אחרים שמסתובבים פה בארצינו.

לטעמי עדיף להביא סאב אחד איכותי במקום זאת

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

קודם כל לשמוע אותו

דבר שני תרשום מה אתה מצפה מהסאב ובאיזה מחיר ועם איזה מגבר אתה כולך להגביר אותו ואולי נימצא לך דברים עדיפים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תנו לי לציין שכרגע יש בידי סאב של סאונד סטרים שגם לו בטח תקרא זבל סיני ואני דווקא די מרוצה ממנו בזמן האחרון שקלתי להחליף לסאב קצת יותר חזק, אני שומע את כל סוגי המוזיקה ובעיקר שחורה, את הסאב הזה במקרה איזה בנאדם שאני מכיר החליט למכור ולכן אני שואל דווקא עליו, המלצה על סאבים אחרים כמובן תבוא בברכה אבל בכל זאת אם מישהו יודע קצת יותר על זה אני יודה לו על תגובתו!

i assure u all iwill have asound system.. eventually

פורסם

לא יודע זבל סיני או לא, ביידי סאב של JENSEN שדופק כבר 6 שנים, אומנם לא כמו שהיה חדש, אבל דופק.

MADE IN GERMANY.

היום הם בטח מיוצרים בסין, אבל אני חושב שהם טובים למחיר שלהם, מה שבטוח זה שהם עומדים בהצהרות.

:-) just smile
פורסם

לא מזמן היה לי אחד כזה וזה ממש לא 600RMS!

עכשיו יש לי סאב של לנזר1000וואט 400RMS ושומעים בוא פי3 יותר חזק ויפה.

bmw-530i 3.0L

פורסם

שמע אני לא בטוח שהוא מוצהר 600 זה מה שחבר שלו אמר לו זה לא אומר כלום, צריך לראות מה רשום על הסאבים עצמם.

אצלי הוא מוצהר 200 ופעם הוא נתן וספג הרבה יותר, קרוב ל350 בכיוון נכון. היום הוא מקבל בקושי 150 והוא מרביץ.

:-) just smile
  • תוכן חדש...