Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר קטליטי שאלה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה היום הורדתי את הממיר באוטו מדובר על סיאט איביזה

עכשיו אני רוצה לדעת עם צריכת הדלק של האוטו יעלה

תודה לעונים

פורסם

בעיקרון אם הממיר סתום אז צריכת הדלק עולה והביצועים יורדים , ההיגיון אומר שאם הממיר הקודם שלך הייה סתום ועכשיו הורדת אותו צריכת הדלק דווקא צריכה לרדת , מה שכן אתה מזהם יותר ומסתכן בכך שלא תעבור טסט והורדה מהכביש.

עצתי להחזיר את הממיר תוכל לקנות אחד חדש בבערך 700-800 ש"ח לחדש מסוג טוב או סוג גרוע יותר בבערך 500-600 ש"ח

פורסם

אם האוטו שנת ייצור 1995 ומעלה, הוא לא יעבור טסט. בכלל, הממיר נועד להקטין את זיהום האוויר, על כן ראוי שתתקין חדש.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אבל האוטו שנת 94 ואמרו לי שלא חייב שיהיה באוטו את הממיר

ועוד דבר האם שוטר יכול להוריד אותי מהכביש בגלל הרעש שיוצא מהאגזוז?

פורסם

זה ממש מרעיש ? סך הכל הורדת ממיר לא ? כי אם כן אז זה אומר שהמשתיק שלך לא טוב, בכל אופן אםפ תגיע לטסט עם רעש זה לא יעבור

מהורדת המממיר צריכת הדלק לא תעלה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יואב (חורטיזצה)

רכב שהממיר שלו סתום מזהם יותר מרכב ללא ממיר (היו על כך דיונים בפורום), כמו כן ככל הידוע לי ביצועי הרכב נפגעים בגלל הממיר הסתום.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
אבל האוטו שנת 94 ואמרו לי שלא חייב שיהיה באוטו את הממיר

גם בשנת 1994 חייב שיהיה ממיר.

אם בוחן הרישוי יבדוק פיזית את קיום הממיר, ויראה שהוא חסר, הוא יכשיל אותך על זה.

אם גוף הממיר קיים, אבל הוא ריק מבפנים - אתה עובר, כמובן בתנאי, שהצלחת לעבור בדיקת זיהום אוויר.

• תוכן חדש...