Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן...

אני מתלבט בין שני סטים שאני מתכוון לבדוק וכנראה לרכוש בארה"ב בחודש הבא:

דיימונד אודיו HEX S600.

האחד הוא עם טוויטר שעשוי ממשי:

http://www.sonicelectronix.com/item_5113_Diamond+Audio+S600S+-HEX+S600+w-+Silk+Dome+Tweeters-.html

השני הוא עם טוויטר שעשוי מאלומיניום:

http://www.sonicelectronix.com/item_3152_Diamond+Audio+S600A+-HEX+S600+w-+Aluminum+Dome+Tweeters-.html

מה ההבדלים?

ידוע לי שמן הסתם אני צריך להאזין לשניהם בשביל להחליט אבל רציתי לדעת מה אמור להיות ההבדל ביניהם.

חשוב לי לציין שהיום יש לי ברכב את ההיבריד של מורל (בבי-אמפ) - ואני די מרוצה מהטוויטרים שלו, אני רק מחפש עוד יותר פירוט ועוצמה (עוצמה יותר קשורה בהגברה אבל זה סיפור אחר).

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

הטוויטרר מהמשי הוא יותר רך הוא מוציא צליל יותר אמיתי.

מאשר הטוויטר מהאלומיניום שהוא חד מאוד ואפילו צורם לאוזן.

תלוי מה אתה שומע.

עם אתה שומע טרקים וכל המוזיקה האלקטרונית אז ההמלצה שלי היא האלומיניום אבל עם אתה שומע מוזיקה קלאסית או ישראלית אז אני ממליץ על המשי.עוד הפעם אתה חייב לשמוע בשניהם כדי להחליט.

ובלי קשר תקנה חברה טובה ולא איזה זבל סיני, כי אז את שנהים אתה תשמע גרוע.

בהצלחה...

פורסם

תודה רבה.

עוד מישהו? או שזה ממצה את העיניין?

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אין עוד מה למצות ידידי הוסבר לך בדרך הכי מלאה וטובה שיכולה להיות שאלת לגבי 2 דגמים וקיבלת 2 תשובות!!!

יש לך עוד שאלות בקשות טענות בבקשה נשמח לעזור!

:roll:

פורסם

אלומיניום יותר חד יותר מפורט ובכיוון לא נכון , לא נעים לאוזן

טוויטר משי פחות צורם בדרך כלל, ופחות מפורט

יש יוצאים מהדופן וכמובן שהדרך הכי טובה זה כמו שאתה יודע, לשמוע

פורסם

אתה מתכוון שאתה מגביר את החתול בשק משי הוא צורם?

עם מה אתה מגביר אותו?

וברצינות, כן גם משי צורם אבל אלומיניום רגיש יותר לכיוון לא נכון , מייד מרגישים

פורסם

טוויטר אלומיניום הוא טוויטר מהיר יותר מאשר משי , מאידך הטווח שבו הוא חי טוב בלי עיוותים קטנים שיוצרים את הצרימה הוא די קטן . יש חברות שעושות כול מיני טוויקים ע"מ לטפל בכך . אם אתה יכול לראות את הגרף , ואת הגרף של האנרגיה העצורה באלמנט , אתה יכול לדעת היכן לחתוך אותו כדי שהוא יעבוד היטב .

הטוויטרים של פוקאל הם אלומיניום והם מאוד חדים עד קשיות , צריך הרבה עבודה לכווין אותם טוב , הטטויטרים של סיז הם גם אלומיניום , אבל הם עדיפים על חלק מהטוויטרים משי גם של סיז (בתנאי שאתה חותך בתחום הטוב שלהם).

ולכן זה כול מקרה לגופו . לגבי דייאמונד , אני שמעתי עליהם רבות אבל לא יצא לי לשמוע אותם , אני לא חושב אבל שזה יהיה בעיה עם אלומיניום . הם יודעים היטב איך לבנות דרייברים , הם גם בנו דרייברים OEM לאחרים

בברכה יהודה

פורסם
אין עוד מה למצות ידידי הוסבר לך בדרך הכי מלאה וטובה שיכולה להיות שאלת לגבי 2 דגמים וקיבלת 2 תשובות!!!

יש לך עוד שאלות בקשות טענות בבקשה נשמח לעזור!

:?::?::?:

הכול בסדר??

זה פשע לבקש עוד דעה??

בכול מקרה - כבר כתבתי - אני לא מתכוון לקנות חתול בשק. אם לא יזדמן לי לשמוע את הסט הנ"ל בארה"ב אני לא יקנה אותו. פשוט מאוד. אבל, מכיוון שיש עליו לא מעט המלצות בשילוב של מחיר מאוד אטרקטיבי - אני יחפש אותו.

בכול מקרה, ההבדלים הובהרו. תודה רבה לכולם.

פורסם
אהלן...

אני מתלבט בין שני סטים שאני מתכוון לבדוק וכנראה לרכוש בארה"ב בחודש הבא:

דיימונד אודיו HEX S600.

האחד הוא עם טוויטר שעשוי ממשי:

http://www.sonicelectronix.com/item_5113_Diamond+Audio+S600S+-HEX+S600+w-+Silk+Dome+Tweeters-.html

השני הוא עם טוויטר שעשוי מאלומיניום:

http://www.sonicelectronix.com/item_3152_Diamond+Audio+S600A+-HEX+S600+w-+Aluminum+Dome+Tweeters-.html

מה ההבדלים?

ידוע לי שמן הסתם אני צריך להאזין לשניהם בשביל להחליט אבל רציתי לדעת מה אמור להיות ההבדל ביניהם.

חשוב לי לציין שהיום יש לי ברכב את ההיבריד של מורל (בבי-אמפ) - ואני די מרוצה מהטוויטרים שלו, אני רק מחפש עוד יותר פירוט ועוצמה (עוצמה יותר קשורה בהגברה אבל זה סיפור אחר).

אני דווקא לא בטוח שהוא יותר טוב/חזק מהמורד היבריד .. זה שזה שם בעל חברה עדיין לא עושה את הקומפוננט למשהו משהו ..

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

כי בהתייחס לנתונים חות משרשום שהם 170 RMS

גם מבכינת המחיר לצרכן בארה'ב הם לא ברמה יותר גבוהה מההיבריד .

וזה נתון לוויכוח עד שנשב ברכב ונישמע אותם .

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

אתה לגמרי צודק - פשוט חשבתי שאולי יש לך איזשהו מידע אחר לגביהם.

כמו שאמרתי, אני לא מתכוון לרכוש כלום לפני שאני שומע/בודק אותו לפני.

למעט ה- 1/500 של JL. זו מניה בטוחה אצלי.

ועוד דבר - רק בשביל שלא תעשה השוואות של טיב המוצר בהסתמכות על המחיר שלו כאן ובארה"ב - המחיר של ההיבריד בחו"ל הוא יותר גבוה ממה שהוא מוצע כאן בארץ. זה עדיין לא אומר שהמחיר שלו תואם לטיב שלו (למרות שהוא סט טוב מאוד לדעתי).

• תוכן חדש...