Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלוש שבועות נסעתי על כביש מכיוון רמלה לצומת נחשון ולמי שמכיר זה כביש מאוד חשוך ויש נתיב אחד בכל צד בקיצור נסעה לפני ניידת משטרה והיא ממש זחלה.. בערך על 80 קמ"ש ובאיזשהוא שלב כבר נמאס לי לנסוע אחריה בגלל הסירנות המרצדות לי בעיניים ומהירות הנסיעה האיטית,כשניסיתי לעקוף אותה ומצאתי הזדמנות מתאימה כי זה כביש ממש מפותל ואין הרבה הזדמנויות אז קרה שיצאתי לעקיפה בקו הפרדה מקווקו וכשבאתי לחזור זה כבר היה קו הפרדה רצוף ולא שמתי לב לזה בגלל הראות הלקויה והסירנות המסנוורות בקיצור הסברתי הכל לשוטר והוא כתב את מה שאמרתי ואמר שהוא כותב דוח פנימי למחלקה ועכשיו הגיע לי הזמנה למשפט לעוד חודשיים.

מישהו יכול לכתוב לי על התהליך ולמה אני צפוי? אין לי מושג בדברים האלה!!

לציין שאני בן 19.5 ונוהג כבר שנתיים וחצי (ז"א כבר לא נהג חדש) וללא שום עבירה או דו"ח.. תודה לעונים!

פורסם

זה מה שקרה שמתגרים בניידת

אפילו אם לא עשית שומדבר תמיד תימנע מלתת סיבה לשוטר לעצר אותך כי הוא תמיד יכול לדחף לך משהו אם בא לו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

"זחילה" במהירות 80 קמ"ש...??!! הכביש מוגדר ככביש אדום-מרובה תאונות קטלניות ובמקרה זאת המהירות המותרת בכביש הזה, בסה"כ הניידת נסעה במהירות המותרת ולא ביצעה שום הפרעה או עיכוב לתנועה. אתה עם רגל קצת כבדה מדיי על הגז, זאת הבעיה.

פורסם

אתה עומד לקבל זימון לבימ"ש לתעבורה. אתה צעיר וזה לרעתך. שופטים לא אוהבים נהגים צעירים, ואין לך שום סיכוי לשכנע שופט שאתה צודק בסיפור הזה. אתה צריך לקבל את האשמה, ולהגיד שניסית לעקוף בקו הפרדה מקווקו, וכשחזרת הקו היה שלם. אסור לך להאשים את השוטר, כי הוא נסע כחוק. תתנצל, תביע חרטה ותקבל את מה שיתנו לך. אם תאשים אחרים, השופט יתרגז ויתן לך עונש כבד יותר, כי הוא יתייחס אליך כצעיר חצוף ועבריין.

אתה צריך להבין שבכביש חשוך ומפותל לא עוקפים שוטר שנוסע ב-80 קמ"ש. הריצוד של הסירנות נשמע תירוץ מגוכך לניסיון עקיפה. זה לא ישמע הגיוני לשופט או למישהו אחר.

# "זה שאתה פרנואיד זה לא אומר שלא רודפים אחריך..."

פורסם
לדעתי קנס ועל תנאי!!

נקודות זה לא דבר ששופט נותן.

אם יש הרשעה על הסעיף הרלוונטי = אוטוטית יש נקודות.

את הנקודות נותנת רשות הרישווי.

לענ"ד מדובר בעבירה על תקנה 36ג' = 6 נקודות.

נקודה נוספת למחשבה - בכבישים שכאלה, פעמים רבות ניידות נוסעות לא כדי לחפש עבריינים, אלה כדי לגרום לתנועה לנסוע במהירות חוקית.

העובדה שקשה למצוא הזדמנויות עקיפה והעובדה שהניידת נוסעת במהירות מסויימת, בהכרח גורמת לכולם "ליישר קו". מי שמנסה להתחכם, מזמין על עצמו את התערבות המשטרה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
נקודות זה לא דבר ששופט נותן.

אם יש הרשעה על הסעיף הרלוונטי = אוטוטית יש נקודות.

את הנקודות נותנת רשות הרישווי.

.

אתה בטוח לגבי זה?

נשפטתי לפני כשנה וחצי בבית דין צבאי.

כשנאמר לי ע"י העו"ד שלי שהיא סגרה עסקת טיעון בקנס - שאלתי אותה לגבי הנקודות והיא אמרה שאין נקודות.

באזרחות, זאת עבירה שהיא ברירת קנס + נקודות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דיסקו,

שיפוט בבית דין צבאי קצת שונה.

יש להם את שיקול הדעת שלהם אם לדווח למשרד הרישוי האזרחי או לא. לפעמים גם דיני הראויות שונים ולכן אין הכרח שזה יגרור דיווח לאזרחי.

מעבר לזה - מה שקובע זה לא העבירה שאתה יודע שעשית, אלא על איזה סעיף החליטו לשפוט אותך. לפעמים בעיסקאות טיעון משחקים עם סעיפים שונים כך שיוצא שבסופו של דבר אתה מורשע על סעיף קל יותר שאולי לא בהכרח גורר נקודות.

חוץ מזה - הרי את הנקודות לא נותן בית המשפט ולכן לפעמים הענין בכלל לא עולה לדיסקוס בין תובע לסנגור בגלל שזה כלל לא הענין שלהם.

לכאורה כדי לדעת אם יהיו נקודות צריך לשאול את רשות הרישוי, אבל היות ולא מדובר בהליך משפטי אלא בשיטה "למדידת התנהגות הנהג" בכביש, הרי שהמערכת המשפטית לפעמים שוכחת מענין הניקוד בכלל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

סבבה.

אז איך עכשיו אני בודק אם יש לי נקודות או לא ? :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

במשטרת ישראל, או במשרד הרישוי.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
וזה למה??
כי הסתבכת עם המשטרה ראש בראש, וזה טיפה חמור , והיום יש אווירה של יראו וייראו , ואיך שאתה מתאר את המקרה , אם לא תתאר אותו בצורה טובה מאוד , אתה עלול למצוא עצמך בנטיה של השופט להחמיר

בברכה יהודה

• תוכן חדש...