Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה לקומפוננט

McL
שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום , אני צריך המלצה לקומפוננט בסביבות ה500 - 800 ש"ח שיחובר למגבר שמוציא 75RMS לכל ערוץ (לא מגבר מי יודע מה אבל גם לא PLATINIUM AUDIO , מספק אותי עד השמיים) . עם סאב 8אינץ' מיוחד של פיונר PUMP למי שמכיר , בס מאוד עמוק.

בקומפוננט אני מחפש שיהיה SQ . מכל הרמקולים ששמעתי עד עכשיו , מה שהכי אהבתי השילוב קומפוננטים של BOSTON + סאב של DRAGSTER.

חברה MBQUART נחמדים.שמעתי גם JBL ולא ממש אהבתי, יותר מדי צלילים גבוהים ...

מורל נשמעים טוב אבל כשמגבירים קצת יותר כל הצליל נהרס (PULSE) הופך לבלגן אחד גדול. שמעתי גם SOUNDSTORM , על הפנים. וDUB MAG נחמדים, מזכירים את MBQUART.

אז איזה המלצות יש לפי התיאור שכתבתי למעלה מה אני חושב על הקומפוננטים? אני אוהב יותר לשמוע מוסיקה בליווי של טוויטרים ולא טוויטרים בליווי של מידים, אוקי ?

וגם שאלה , מה עדיף 6.5 או 5.25 ? ואל תשאלו איזה מידה יש לי ברכב כי אני גוזר בשביל זה מקום מיוחד בדלת. (גם יכול לשים 6X9 אבל אף אחד מהרמקולים האלה לא אהבתי כלל)

תודה ביי :)

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועל הדרך אם אפשר , המלצה HU בסביבות ה1000ש"ח - . דגש על איכות צליל + 2 יציאות RCA . המראה לא אכפת , שיהיה MP3

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמעת את המורל טמפו?

אומרים שיש שיפור ניכר ביחס לפולס

פוקאל A1?

עריכה:

ותחפש איפה אפשר לשמוע את הClif Designs PX650C

שמעתי עליהם כמה דברים טובים

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

6.5 תמיד עדיף. נותנים יותר באס.

לגבי HU לך על פנסוניק. 5401 מכשיר מעולה במחיר מצחיק 750 ש"ח.

3 יציאות למגבר שליטה על סאב ו5V PREOUT. במחיר הזה שום מכשיר לא מתחרה בו.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...