Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'ט הפורום בזמן אמת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו לכל רשת פורומים גדולה (או לרובם) ישנו צ'ט להתכתבות בזמן אמת של חברי הפורום.

מדוע אתם לא עושים זאת?

אני ממליץ בחום על התוכנה mIRC, אשר ניתנת להורדה באופן חוקי מפה (לשימוש של 30 יום בלבד).

מה שטוב בתוכנה הזאת, שהיא ניתנת 95% אחוז לתיאום המשתמש, ז"א שכל אחד יכול להתאים את השימוש של התוכנה הזאת על פי הצרכים שלו, כמובן, במידה והוא מבין ובקיע בשפת הסקריפטינג.

התוכנה בנוייה מהמון שרתי ברחבי העולם, החל משרתים קטנים ופרטיים שמכילים כ20 איש ועד שרתים ענקיים אשר מכילים אלפי משתמשים.

בכל שרת ישנם חדשים, ובכל חדר מצטרפים חברים פרטיים וכמו כן אורחים שמעוניינים לגשת ספציפית לחדר הזה (שלכם).

על מנת להגיע לשרת מסויים ולחדר מסויים יש צורך בהקלדת קוד התחברות בצורה ידנית בשורת הכתובת, סתם לדוגמא:

server irc.efnet.net.il/

אבל מאחר ואני מבין בנושא הזה, אני מוכן לבנות "סקריפט" (תוכנת מירק אשר תיהיה מקודדת על ידי ומותאמת לחברי הפורום)

אשר יתחבר אוטומטית לשרת ולחדר של חברי הפורום, ויבצע את כל הפעולות אוטומטית, מה שיעשה את השימוש בתוכנה קלה ויעילה.

כמו כן ישנם עוד הרבה יתרונות של התוכנה, כמו אפשרות ליצור "קוד" שיעדכן בשרת בצורת טקסט, על כל הודעה חדשה שתפתח בפורום.

כמו כן יש נגיד אפשרות לפתוח חדר שבו יהיו אנשים בעלי דרגה שהם יעזרו למתקשים להרשם בפורום, לתמיכה טכנית וכו.

ובקיצור יש עוד מלא דברים שאפשר להגיד על התוכנה הזאת, כבר עשרות פעמים ביצעתי דברים כאלו, לכל מיני קהילות ברחבי הארץ ועכשיו אני מציע את זה גם פה.

עם הזמן לומדים להשתמש בתוכנה בצורה חלקה וקלה.

מה שצריך זה את דעתכם והסכמתכם.

לעוד שאלות לגבי שימוש התוכנה, בשמחה תשאלו פה.

פורסם

ראיתי שרשורים אלו כבר, אך לא ראיתי תגובה של מנהלים.

יש הבדל ענקי בין ציטוט בIRC לבין נענע וכו...

הIRC מותאם 95 אחוז לפורום בלבד, שיחות בזמן אמת, הומור, עזרה מידי פעם, תאמינו לי זה אף פעם לא הזיק, רק תרם.

וכמו שציינתי קודם, כל מיני עידכונים בחדר על דברים חדשים שקוראים בפורום ועוד מלא דברים.

ציטוט בIRC ממש לא נועד רק כדי לדבר על האודיו, לילדים בגילאי 15, כמו שציינתם קודם.

כמו שיש בפורום חוקים, גם שם יש חוקים, ובניגוד לצ'טים אחרים, שם יש כלים ממש שימושיים ומתקדמים לעשיית סדר.

תקופת ניסיון, לא תזיק.

• תוכן חדש...