Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MINI, שוק אליטיסטי ומתנשא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יוצא לי מידי פעם לפזול לכיוון הממתק הזה.

הכל כמעט מושלם, אבל מה שמעכיר ופוגע ברצון לאחת זה השוק של הרכב.

אני מכיר ומבין את האיכויות של הרכב ואת היחוד שלו,

אבל המחירים שהבעלים דורשים הם גבוהים מאוד מאוד.

כמובן שזכותם לדרוש כמה שהם רוצים.

הבעיה היא שכפי שאני רואה הם משיגים את המחירים האלה והמכוניות כן נמכרות.

כמה דוגמאות עדכניות מהלוח :

אנשים דורשים על קופר מודל 2002 105K או 125K על אחת עם נתוני פתיחה מעולים.

על ONE הגרסה הרגילה רוצים 98K,

וכל זה כשהמחירון שלהן נע בסביבות 70K.

לשם השוואה קטנה, אלעד קנה לפני כשבועיים אימפרזה WRX מודל 2001, חזקה ומבצעת בהרבה, ומסגמנט למעלה ב-75K.

הרכב הזה לדעתי צריך להיסחר במחירים קצת יותר עממיים, הכייף שלו גם בא מהסוג הטהור והפשוט, כזה שלא צריך להגיע למהירויות גבוהות כדי להנות.

בקיצור בעלי MINI רדו מהעץ כדי שגם אנחנו נוכל להנות קצת :-)

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

קוראים לזה כלכלת שוק. רוצה אימפרזה, תקנה אימפרזה.

גילוי נאות: לכותב שורות אלו אין מיני למכירה, או מיני בכלל. כנ"ל אימפרזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לירן,

המצב שאתה מתאר נובע מהביקוש האדיר לרכב ביחס למצב השוק.

מיני שנתון 2002 נמכרו כ40 בלבד, שנתון מועדף בשוק המשומשות עקב כך שהוא ספג את מלוא ירידת הערך שלו.

הייתה לי מיני 2002, דרשתי מעל המחירון ואנשים לא היססו להתקשר וגם מכרתי אותה מהר מאוד ובקלות.

אכן זה אוטו מהנה מאוד לנהיגה ובעל אופי מיוחד, והסיבה היחידה שמכרתי את האוטו היא לטובת קופר אס שקניתי.

הבעיה היא כזו, אם תשים לב, רוב המיני'ס שדורשים כלכך הרבה מעל המחירון, בעצם נמכרות על ידי סוחרים ולרוב מדובר בדגמים זולים ולא מאובזרים.

סוחרים גילו את הפונטציאל האדיר והרווחי בכך שהם מוצאים מיני במחיר טוב ומבקשים הרבה מעל המחירון במטרה לנצל את הביקוש שלו.

שלא תטעה, יש מציאות, יש אנשים שמחזיקים את הרכב הזה ולא מודעים לביקוש שלו.

אם תצטרך עזרה כלשהיא, אשמח לעזור

נאור

פורסם

לא ממש, אבל זה נתון שאני יכול לנסות לברר.

לפי מה שאני זוכר ומכיר, בשנתון 2003 קיימת אחת, בשנתון 2004 קיימות שתים (לפי היבואן, לפני כשנה ביררתי), ויש עוד כמה בודדות 2005.

הקופר אס, התחילו לצוץ במספרים גבוהים יותר משנת 2006.

נאור

פורסם

בארץ יש מדיניות תמחור מעט מוזרה של יבואן המיני. מכונית מצוינת, איכותית ומהנה עם פוטנציאל מכירות עצום שאינו ממומש בשל מחיר חסר הגיון כלכלי. לגבי, כל מי שמשתבח במיני שלו, לא יכול שלא להיות "פראייר". אין שום סיבה הגיונית למחיר של הרכב הזה בארץ והוא מנותק לחלוטין ממחיריו היחסיים באירופה. התוצאה הבלתי נמנעת היא מיעוט כלי רכב חדשים כאלו ובהמשך, מחיר מאוד גבוה בשוק המשומשות. פשוט חבל.

פורסם

מה הקשר להתנשאות? אם היתה לך מיני שהיית יכול לקבל עליה 30 מעל מחירון, אתה היית מוכר אותה ב20 מעל למחירון, כדי להענות לתחינה של גולש בקארספורום שנורא רוצה מיני?

פורסם

אל תיתן למודעות "היצירתיות" מיד 2 להטעות אותך , המיניZ' שמפורסמות שם במחירים מופקעים דיי תקועות כבר לא מעט זמן .

נכון , מיני נמכרת מעל...כמה מעל? הסוחרים מיד2 לא ממש מהווים אינדיקציה ורכב שדורשים עליו סכומים לא הגיוניים פשוט לא זז .

פורסם

אם יש אנשים שמוכנים לשלם את הסכומים הנ"ל אז סבבה.

אני אישית, גם אם הייתי מאוד רוצה מיני לא הייתי משלם 30 מעל המחירון- ברוך השם ישנן מספיק מכוניות "נחשקות" בחוץ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש קצת הבדל מפני שחלק נכבד מהמכוניות הללו (הצרפתיות)לא נמצא אצל סוחרים אז התמחיר אובייקטיבי יותר

מה גם שהמחיר הבסיסי נמוך משמעותית והביקוש נובע "מביצועים" במחיר בסיסי נמוך.

פורסם

אל תשכחו שמדובר ב-BMW מאוד מבוקשת :wink:

ולשמחתינו/צערנו, עם ב.מ.וו משלמים (בכל היבט שהוא)

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
שלום.

יוצא לי מידי פעם לפזול לכיוון הממתק הזה.

הכל כמעט מושלם, אבל מה שמעכיר ופוגע ברצון לאחת זה השוק של הרכב.

אני מכיר ומבין את האיכויות של הרכב ואת היחוד שלו,

אבל המחירים שהבעלים דורשים הם גבוהים מאוד מאוד.

כמובן שזכותם לדרוש כמה שהם רוצים.

הבעיה היא שכפי שאני רואה הם משיגים את המחירים האלה והמכוניות כן נמכרות.

כמה דוגמאות עדכניות מהלוח :

אנשים דורשים על קופר מודל 2002 105K או 125K על אחת עם נתוני פתיחה מעולים.

על ONE הגרסה הרגילה רוצים 98K,

וכל זה כשהמחירון שלהן נע בסביבות 70K.

לשם השוואה קטנה, אלעד קנה לפני כשבועיים אימפרזה WRX מודל 2001, חזקה ומבצעת בהרבה, ומסגמנט למעלה ב-75K.

הרכב הזה לדעתי צריך להיסחר במחירים קצת יותר עממיים, הכייף שלו גם בא מהסוג הטהור והפשוט, כזה שלא צריך להגיע למהירויות גבוהות כדי להנות.

זה השוק, רוצה-תשלם __ לא רוצה-אל תשלם.

להגיד שזה מתנשא ופלצני זה באמת לא לעניין.

אני בטוח שאם הייתה לך מיני קופר ששווה ב"מחירון" 80Kש"ח,והיה מגיע אליך קונה שאומר לך:"תשמע, אני מוכן לתת לך 100Kש"ח" על הרכב, אני יותר מבטוח\משוכנע או כל מילה שתרצה שכנראה לא היית אומר לו:"עזוב,אני מסתפק במחירון".

אולי תבקש גם מכל רוכשי אלפא,לאנצ'יה וסאאב לתת מחירון על הרכבים ולא 30-40 אחוז פחות מהמחירון? זה גם לא פייר?-נכון?.

:shock:

under construction..

פורסם

מעניין, מצד אחד כל הזמן נופלים על יצחק לוי שהוא מתמחר רכבים בצורה לא הגיונית, שמכוניות סופגות נפילה רצינית רק בגלל ש"יצחק לוי לא אוהב את הרכב הזה".

אז מצד שני, מגיעים אנשים ואומרים "איך אנשים מעיזים למכור במחיר גבוה מאוד ממחיר המחירון שיצחק לוי כתב".

גם מישהו עם יונדאי גטס יכול לדרוש עליה 250K וזאת זכותו המלאה כי הרכב הוא שלו והוא יכול לתמחר אותו לפי ראות עיניו.

אני בספק אם יקנו, אבל אם כ"כ הרבה כן משלמים את המחיר הגבוה למיני (ול-106 ראלי ולמיאטות), כנראה שיש מי שמשלם.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני בספק אם יקנו, אבל אם כ"כ הרבה כן משלמים את המחיר הגבוה למיני (ול-106 ראלי ולמיאטות), כנראה שיש מי שמשלם.

יש עניין של ביקוש והיצע. זה כל הסיפור.

בנוגע לצרפתיות, מאיטות וכד' בעלות המחירון המאוד נמוך ש'לוי יצחק' (מי זה?! :roll:), ערך הרכב והחבילה הכוללת שלו בדר"כ שווה הרבה מעל הדבר שמוגדר כמחירון. נויסף לזה את עניין הביקוש וההיצע - מקבלים מחירון מעודכן ומתאים לרכב.

בנוגע למיני, גם לה הביקוש הוא גבוה לעומת היצע נמוך(מאוד).

במשך השנים עם ירדת ערכה, מחיר השוק שלה רק יעלה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תוכן חדש...