Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכבי עבר אובדן להלכה,חברת שמאות + הביטוח(שירביט) מבקשת ייפוי כח חתום ע"י עורך דין

למישהו יש מושג כמה זה עולה בשקלים חדשים ו/או אם אפשר חתימה שלי ללא עורך דין?

תודה מראש.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אם הם רוצים חתימה ע"י עו"ד, שיהיה העו"ד שלהם. אין סיבה שאתה תשלם על זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה, למעשה לא חשבתי על זה, למישהו היה ניסיון/מקרה דומה?

כי באמת אינני רוצה לשלם לעורך דין.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

ניצ'ה צודק.

שירביט מנסים לגלגל עליך עוד אבן שתכביד ולו במעט בדרך לראות קצת כסף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לשכת עורכי הדין החלה בשנים האחרונות להציב עורכי דין צעירים בבתי המשפט לצורך אימותי חתימה בתצהיר. המחיר אם אני לא טועה 41 ש"ח.

פורסם

לא הבנתי, חברת הביטוח מבקשת ממך ייפוי כוח חתום ע"י עו"ד? או תצהיר?

ייפוי כוח לא חייב להיות חתום ע"י עו"ד. תצהיר צריך להיות חתום.

השאלה למה הם רוצים תצהיר? על נסיבות האירוע?

בכל מקרה, כמו שאמר קודמי, לשכת עו"ד מציבה בביתי משפט עו"ד שחותם על תצהיר עבור כ-40 ש"ח. השאלה אם הוא מוכן לחתום גם על תצהיר לחברת הביטוח.

פורסם

כאשר לי קרה מקרה דומה ייפוי כוח עד כמה שזכור לי עשיתי במשרד של השמאי או הסוכן ביטוח (לא זוכר) ונלקח ממני הרישיון רכב.

כל מקרה אחר לדעתי מנסים פשוט לסחוב זמן וכסף.

ולפי אופי התגובות על החברה הנ"ל אני לא אופתע אם זה המצב אצלך.

לא לשכוח להודיעה במשרד התחבורה על הורדת הרכב מהכביש ולדרוש את כספי אגרת רישוי הרכב השנתי (מה שנשאר).

אולי במקרה שלך יש עוד סיכוי ששירביט רוצים למכור את הרכב לסוחר אחר כך ובכך אתה עלול לאבד את כספי הרישוי השנתי.

תדע דבר אחד במקרה שחברת הביטח מחליטה לא לתקן את הרכב ולפצות אותך במחירו אתה לא צריך לשלם שום דבר לאף אחד לא אגרות, לא עורכי דין, לא השתתפות, כלום. הכל צריך להיות מכוסה על ידי הביטוח. הדבר היחיד שאתה מאבד זה אם אתה תובעה את הביטוח שלך במקרה זה היא הפרמיה השנתית ששילמתה לביטוח.

פורסם
לא לשכוח להודיעה במשרד התחבורה על הורדת הרכב מהכביש .

ברגע שהורדת את הרכב מהכביש, אתה לא יכול להעביר עליו בעלות לחברת הביטוח, כי אין לרכב הזה יותר מס' רישוי ומה שהיה לא קיים יותר ונמחק. לא נראה לי שזה מה שרוצה חברת הביטוח, ולא נראה לי שזה תואם את תנאי החוזה שלך עם חב' הביטוח.

אתה בהחלט יכול להפקיד רישיונות במשרד הרישוי (הקפאה) וזה גם מהלך שיביא לך החזר כספי כל עוד הם לא הוציאו את הרישיונות מהקפאה, ולא סביר שזה משהו שיקרה בטווח של שבועיים שלושה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אל תטעו את הבחור, אם חברת הביטוח משלמת לו את ערכו של הרכב, זכותה לעשות ב"שאריות" הרכב כרצונה.

כמו כן, יש להבדיל בין אובדן "גמור" לבין אובדן "להלכה", ובמידה והרכב הושבת בעילה כלכלית ולא בטיחותית, זכותה של חברת הביטוח, לאחר ששילמה למבוטח את ה"מחירון", למכור את הרכב.

כל עוד הרכב לא הושבת במשרד הרישוי דרוש לה יפוי כוח מאומת ע"י עורך דין בכדי לבצע העברת בעלות במשרד הרישוי ללא נוכחות בעל הרכב ו/או תעודת זהות מקורית של בעל הרכב.

לא עדיף לשלם 40 ש"ח מלהתחיל לריב ולהתווכח עם חברת הביטוח באופן מיותר, ולעכב אלפי שקלים של תגמולי ביטוח?

פורסם

אוקיי,

לכל מי שמעוניין, בסוף השתמשתי בשיטת "מצליח" ,ושלחתי את הטפסים עם חתימתי בלבד,

והרי התוצאה: חיכיתי כמה ימים,לאחר מכן התקשרתי לחברת השמאות ,שאלתי מה הסטטוס של התביעה(ראש קטן)...

נאמר לי: "זה בטיפול,הטפסים הגיעו,תתקשר מחר מחרתיים כבר יסתיים הדו"ח של שמאי.

ז"א : שלחתי ללא שום חתימת עו"ד.

תודה לכל המגיבים.

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...