Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת סוכן ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש לחדש ביטוח ל206CC (לא נהג צעיר, יש העדר תביעות 3 שנים, שנת 2006).

חיפשתי בשרשור בפורום רודסטאר אבל רוב הסוכנים שם הפסיקו לעבוד על קבריולט או שלא מוצאים במחיר שפוי.

תודה לעוזרים.

רון

פורסם

ל 206CC לא צריכה להיות בעיית ביטוח בגלל הגג קשיח.

תנסה ליצור קשר עם שלומית בטלפון:

050-7703097

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתהאמת זה שיש לה גג קשיח אמור לפתור את בעיית המחיר והפריצות אבל זה לא תופס בחברות הביטוח

בחברת הביטוח האוטו רשום כרכב ספורטיבי קבריולט ולא מעניין אותם פח או בד

ואני אומר את זה אחרי 3 חברים שהייתה להם כזו

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מסתבר שחברות הביטוח רואים את הבעיה בי ולא ברכב, ולמען האמת לי בי אישית אלה בי כבעלים של רכב עם גג נפתח.

הם טוענים שמיניסיון שלהם נהגים של רכבים עם גג נפתח משתוללים ועושים תאונות.

לא מעניין אותם בכלל שהרכב ממוגן מעל המבוקש וזה שהרכב חונה בחניה סגורה ומקורה 95% מהזמן.

אבל בכל זאת הצלחתי למצוא מחירים הגיוניים, במיוחד לאחר שקיבלתי הצעה של 18,000 ש"ח ו7,500 ש"ח כל הצעה תהיה הגיונית.

פורסם

יש לך עבר ולכן לא מעוניינים לבטח אותך?

אתה מסורב ביטוח?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ממש ממש לא.

כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב.

התכוונתי שחברות הביטוח לא רוצות לבטח נהגים של רכבי קבריולט כיוון והם מניחות שהם מועדים לפורענות.

בשיחה עם אחת מסוכנות הביטוח היא אמרה לי שהמחיר המופרז שחברת הביטוח דורשת הוא בגלל הסיבה הזאת ולא בגלל שהרכב יקר או גניב.

אני לא מסורב ביטוח ויש לי אישור על העדר תביעות והכל בסדר ומקווה שימשיך כך.

פורסם
היי,

אני מחפש לחדש ביטוח ל206CC (לא נהג צעיר, יש העדר תביעות 3 שנים, שנת 2006).

חיפשתי בשרשור בפורום רודסטאר אבל רוב הסוכנים שם הפסיקו לעבוד על קבריולט או שלא מוצאים במחיר שפוי.

תודה לעוזרים.

רון

תנסה פה http://b2bit.co.il/scripts/USERB2B14.DLL?page=ONEHTZPOTCLIENT&sender=Wal

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...