Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש ברשותי קומפוננט של הרץ MLK165 ואני מרוצה ממנו (לא שיש לי ברירה פשוט זה הקומפוננט השני או השלישי שאני שומע)

ולפני כמה ימים שמעתי באותו רכב כמו שלי (פיג'ו 206) קומפוננט של בוסטון דגם פרו והקומפוננט השני נשמע הרבה יותר טוב מההרץ.

עכשיו רציתי לדעת אם הבעיה היא בכיוונים ברכב שלי או שפשוט הבוסטון טובים יותר מההרץ?

המערכת שלי:

קומפוננט: MLK 165

סאב : ebx 250r

מגבר : system audio f-4 600.

ר"ד : clarion 866

חשוב לי לציין כי אני לא מבין שום דבר במערכות לרכב הדבר היחיד שאני יודע הוא לשמוע (ואני לא מתבייש בזה) לכן אני פונה אליכם כדי שתוכלו לייעץ ולעזור לי אם תרצו כמובן.

תודה רבה לכולם.

פורסם

תחליף מגבר

לאודיסון LRX

שנשמע מעולה עם ההרץ, זה מה שעולה לי בראש, סט כמו שלך עם מגבר כזה זה לא לנצל אותו בכלל

רק לוודא, מדובר בסט MILLE?

סך הכל רמקול זה עניין של טעם אבל לדעתי על מגבר כזה לא שמעת את הרמקול עדיין

כמו כן אולי זו בעיה של כיוון

פורסם

אני ממש לא מאמין שהבעיה פה היא דווקא המגבר.

המגבר הזה נקי וחזק מאוד.

לא יכול להיות שההבדל נובע עד כדי כך מהמגבר.

150 RMS בהחלט מספיקים למילה של הרץ לפחות לפי הנתונים.

יכול להיות שהבוסטון נשמעים לך הרבה יותר טוב בגלל שאתה אוהב יותר את הציוויון סאונד שלהם.

זה כמו שמי שממש אוהב את פוקאל לא יאהב את הסטים של המורל, כי הם בעלי ציוויון סאונד שונה לגמרי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הבוסטון נותנים יותר באס . שאלה איזה אתקנה יש לך ואיזה אתקנה עשו באוטו שני אולי יש לו איטום ולך , וגם כיוונים .

אתה צריך לשמוע כמה רכבים ברמה אז תוכל להבין עם יש לך בעיה עם כיוונים .

פורסם

השאלה מה בדיוק אהבת בבוסטון? את מיד באס? טויטר? מידבאס יורד יותר נמוך? אם איזה סאב בוסטון משולבים ברכב השני?

בעקרון המילה שאנחנו מדברים (MLK165) הוא לא בדיוק הטופ של הרץ (למרות שהוא מסדרת הטופ, אני בכוונה לא משתמש במושג היי אנד בשביל שלא יקטלו אותי פה:arrow:) הסט MLK2 זה הטופ של הרץ ב2WAY, לא שמעתי את הסט שלך אבל שמעתי את הMLK2 על אודיסון נדמה לי VRX וסאב MILLE ולטעמי זו היא מערכת מושלמת.

ההבדל ביניהם(MLK2 VS MLK165) הוא במידבאס ובקרוסאובר.

השאלה שלי על הסאב לא באה סתם, לפי דעתי עדיין יש לך סט מסדרה הגבוהה של הרץ, ולסט הזה אתה משדך סאב 2 סדרות מטה (עפילו שהוא בתיבה מקורית)? שילוב בין מידבאסים ברמה כזאת לסאב ברמה (סדרה) גבוהה מניב תוצאות מעולות. תנסה

אולי לחבר סאב אחר ברמה קצת יותר גבוהה מהאנרג'י.

פורסם

סביר להניח שהסיבה לעניין היא קצת מכל דבר שאמרו פה ..

קודם כל הבוסטון הוא רמקול טוב בפני עצמו ובחירת קומפוננט מאוד מושפעת מטעם אישי , כמו שאנשים אמרו פה כל סט נשמע אחרת.

מעבר לזה , שאר הרכיבים במערכת גם משפיעים על איך שהסט נשמע - המגבר , הסאב , ההתקנה ומעל הכל הכיוונים מאוד משנים את הסאונד הסופי ואת הרושם שעושה הסאונד של הסט .

תנסה לבודד קצת את העניין - לדוגמא תנסה לשמוע את הבוסטון כאשר הסאב מנותק ותראה אם הסאב הוא הגורם לרושם השונה בין המערכות.

מעבר לזה , יש לך סט קדמי טוב , לכן לא הייתי ממהר להספיד אותו . אני מציע שתקרא קצת בפורום על כיוונים של מערכות , ותנסה לשחק קצת במערכת ולכוון אותה לפי הטעם האישי שלך . אני מאמין שתגיע לתוצאה משופרת ממה שיש לך היום ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אל תשכח שלא שמעת את אותו הסט אפ , איזה מגבר יש ברכב עם הבוסטון , איזה HU , האם השקיעו באיטומים.

אני שמעתי את שני הסטים ואני אומר לך בוודאות שה MLK165 הוא אומנם לא הסט הטוב ביותר של הרץ אך הוא משובח , יש מישהו בצפון שאתה יכול לשמוע את הסט מותקן אצלו כמו שצריך , אני בטוח שלאחר שתשמע תחשוב בדיוק ההפך.

פורסם

שבת שלום לכולם.

ברכב שלי יש איטום בדלתות הקדמיות בלבד.

ברכב השני מותקן הקומפוננט של בוסטון פרו וסאב של קיקר מרובע אני לא יודע איזה סאב זה ורדיו דיסק של פיוניר 880 משהו.(ושוב סליחה על הבורות אני מקווה שאתם מבינים אותי)

המגבר ברכב השני הוא בוסטון GT22.

קראתי את כל התגובות של כולכם ואני מודה לכם על הזמן שהקדשתם לי.

עכשיו הבנתי שקיבלתי הצעות להחליף את הסאב או את המגבר או שפשוט אלה כיוונים למרות שמי שכיוון לי את המערכת כיוון גם את הבוסטון ככה שאני לא מבין אלו בעיות יכולות להיות אצלי בכיוון.

כמה אנשים שקצ מבינים יותר ממני דיברו איתי על פאזות שבאמת אין לי מושג מזה ואמרו לי שצריך לשחק בקרוס של הקומפוננט.

עכשיו בקרוס יש לי חיתוכים כאלו:

-1.5

-3

-4.5 ואין לי מושג מזה בכלל.

רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שמבינים בזה.

עכשיו אחרי שקראתי את כל התגובות שלכם וההמלצות שקיבלתי מאנשים אני יותר מבולבל.

לכן אני מבקש את עזרתכם.

מי שיכול לעזור לי אני יודה לו מאוד.

תודה לכם על עזרתכם ועל התגובות, כיף ללמוד מאנשים כמוכם.

פורסם

אתה מתכוון לזה?

אז זו היא עוצמת טויטר - אתה יכול להנמיך או מ-4.5 עד למקסימום 0 DB .

עדיין לא ענית מה בדיוק אהבת בבוסטון לעומת הMLK165?

cross.JPG

פורסם

על כמה עוצמת הטויטר עכשיו בקרוס?

אם לא על ה0 DB אז תזיז דרגה אחת לקראת ה - 0, לדוגמה עם זה על -4.5 אז תשים על -3 (על שניהם כן), אם זה לא משפיע אז תשים על -1.5, ותראה אם זה מוצא חך באוזניך :wink:.

פורסם

שוב, המגבר הזה קיבל ציונים גבוהים ממתחרים לבית אלפיין (PDX 4.150) הייליקס(B4 presicion)

ESX (QE900.4.

תתחיל לחפש בעיות אחרות. ולפי דעתי, אתה פשוט אוהב יותר את הצליל של הבוסטון.

הסאב שלו זה קיקר L7 או L5 כנראה. סאב שהוא בהחלט לא סאב מדוייק אבל מאוד עוצמתי. אולי זה מה שאתה מחפש.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אופציה נוספת.

המגבר שלך הוא מגבר בההמה. הוא צורך 120A מקסימום.

אולי מערכת החשמל אצלך לא מספיק חזקה. אולי צריך לעשות רק את 3 הגדולים. וזה יפתור.

כי לפעמים סאונד לא מספיק מדוייק. זה בגלל מחסור בחשמל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...