Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בצריבת סרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הרצתי כמה חיפושים פה בפורום לגבי הבעיה, אך לא עליתי על תשובות לבעיה זו.

ולבעיה:

הורדתי כמה סרטים מהאינטרנט, וכאשר אני מנסה לצרוב אותם בתוכנת הצריבה "NERO", אני לא מצליח "לסחוב" אותם לחלון הצריבה, כלומר אני אפילו לא מגיע לשלב שהתוכנה מזהה שהיא אמורה לצרוב. התוכנה כאילו "דוחה" אותם ולא מקבלת.

אני רוצה לציין גם שהקבצים הם בסיומת AVI, ובאיכות XVID.

הצורב הוא לא צורב DVD אלא רגיל, והוא עובד תקין עם שירים, כמו כן התוכנה גם עובדת תקין עם שירים.

מקווה שיש לכם תשובה או פתרון לזה כי אני כבר לא יודע מה לעשות בנושא.

תודה רבה

פורסם

פתרונות אפשריים:

1) להתקין מחדש את הנרו, או לשדרג לאחד יותר חדיש(יש כבר גירסה 8 או משהוא כזה).

2)להחליף צורב...

3) לנסות לשאוב לתוכו את המידע בצורה אחרת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בדקת אם הסרטים פועלים?

הייתי לי בעיה כזאת לפני כמה זמן שהייתי מוריד סרט ואיך שהייתי פותח אותו הייתי מקבל "סיים משימה" של הנגן. כך היה בכל תוכנה שניסיתי לפתוח או לצרוב בה את הסרט.

החלפתי קודאק וזה נפתר.

:-) just smile
פורסם

ראשית כל כדי לצרוב סרטים בפורמט DVD אתה צריך צורב מתאים .

שנית , כדי לצרוב את הסרטים האלה אתה צריך תוכנה שתבצע המרה לפורמט DVD , תוכנה כמו ה AVS VIDEO CONVERTER .

ולבסוף ניתן יהיה לצרוב את הסרט בעזרת הנרו או בעזרת התונה המובנית של ה AVS או בעזרת כל תוכנה צד ג' כמו למשל CLONE DVD .

בנוסף אם יש ברשותך נגן ביתי שקורא DIVX או XVID תוכל לצרוב את הסרטים על גבי מדיה רגילה בצורב רגיל , צריבה רגילה כ DATA .

בהצלחה .

• תוכן חדש...