Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בראש שלי זה נראה ככה (גם שרשור גדול הוא מאגר), לא לתפוס אותי במילה של הדגמים וכו':

-------------------------------------------------------------------------

סקירות HU (שימו לב - סקירות ולא המלצות :) ):

0-700 ש"ח

1. PIONEER 2500

- תכונות עיקריות (עוצמה, אקוולייזר, V יציאות, מספר יציאות, אפשרויות כיוונון)

- התרשמות משימוש אישי (יתרונות, חסרונות, נוחות תפעול)

- תקופת שימוש\טיפים\המלצות שונות

2. PANASONIC 3301

......

700 - 1200 ש"ח

1. PANASONIC 5401

2.

1200 - 2000 ש"ח

מעל 2000 ש"ח

וכו'

לגבי מגברים צריך קצת יותר קטגוריות (מעבר לתקציב יש גם מס ערוצים, מונו ועוד)

--------------------------------------------------------------

זה מה שאני חשבתי עליו. כמובן אפשר לפרט יותר מבחינת הקטגוריות וכו' - זה רעיון כללי בלבד.

מעניין אותי גם לשמוע דעות נוספות, האם רעיון זה ישים\יעזור למישהו\יפחית שאלות מעייפות. תגובות מנהלים יתקבלו בברכה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

כמה נקודות:

אי אפשר להכריז "פיוניר יותר טוב מאלפיין" או להפך. שתי החברות טובות ולשתיהן יש דגמים מתחרים, כמו מאזדה 3 וטויוטה קורולה למשל. לכל אחת יש יתרונות וחסרונות משלה, אבל העיקרון הוא שהן באותה קטגוריה, מתחרות על אותו פלח שוק ועולות כמעט אותו דבר.

מצד שני, כן אפשר להוציא את החברות שבפורום נקראות "זבל סיני". כל אותו ג'אנק שמגיע מהמזרח במסווה שם אקזוטי כזה או אחר. לא משנה כמה סדרות יהיו לחברות האלה - זה הכל עבודה בעיניים בלי אמא ובלי אבא.

לגבי המלצות על מוצרים - יתקבלו בברכה, וכעת אני שוקד על ת'רד ייעודי לכך. אני מקווה שעד שבוע הבא הוא יעלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואי אני ממש שמח שהעניין תפס תאוצה ויש התייחסות מהרבה אנשים. אני מקווה שבסופו של דבר זה יצא לפועל .

תודה לכל מי שהגיב והתייחס. :]

• תוכן חדש...