Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוח שעונים אקסנט 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי לוח שעונים של יונדאי אקסנט 97 שכולל מד סל"ד מד דלק ומד חום,כידוע ביונדאי הנוכחית בארץ אין מד סל"ד כלל והלוח הוא שונה גם מבחינת הדלק והחום..

שאלתי היא האם אפשר לחבר שעון זה (שכולל טורים) לרכב שלי שכידוע אין לו טורים והלוח עצמו שונה..

מבחינת חיבורים "קונטקטורים" אלה אותם חיבורים ממש אותו דבר ..

יש מצב שזה יעבוד תקין (מה שלא נראה לי ) כשאני אחבר לוח זה,או שאני צריך התערבות חיצונית כגון הוספת כבל חדש מהכוהל ומה בנוגע למד דלק ומד חום ..

דבר חשוב נוסף מה עלות עבודה כזו..

מצרף תמונות ..

תודה אמיר

שעון חדש.jpg

שעון ישן.jpg

מבט אחורי שעון חדש.jpg

מבט אחורי שעון  ישן.jpg

פורסם

אני ביצעתי "השתלה" כזאת ברכבי.

במבט ראשון הקונקטורים התאימו והכל היה נראה מאוד פשוט, אך למעשה החוטים שבתוך הקונקטורים לא הובילו לאותו מקום על הלוח והיה צורך לפרק ולחווט אותם מחדש. אם עובדים מסודר ומבינים את הרעיון זה מאוד פשוט.

מה שכן, נעזרתי בחשמלאי רכב ע"מ לחווט את סיגנל הסל"ד שלא היה בצמות המקוריות ופשוט סללנו אותו מהמנוע.

מצד שני, זכור לי בפורום סיפור על בעל קליאו שביצע השתלה דומה ואצלו הכל עבד נורמלי בלי שום שינויים.

מאיפה שלא תסתכל על זה, ההשתלה אפשרית.

איתמר.

נ.ב. אם הלוח שאתה מביא מגיע מארה"ב, קח בחשבון שהוא ימדוד במיילים את המרחק ולא בקילומטרים. אותי זה חירפן ומכון ספידומטרים ביצע החלפת גג"שים פנימיים כדי שהמרחק ימדד בקילומטרים ולא במיילים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי איתמר

באמת נראה לי שאני אצטרך לבצע את אותו תהליך כמו שלך..

שני שאלות אליך רק כדי שאני אהיה בעיניינים ,מה היתה העלות אצל החשמלאי, ואצל המכון ספידומטרים כדי לשנות לק"מ

והאם אפשר לבצע את שניהם אצל המכון ספידומטרים לדוגמא

העניין הוא שאני לא רוצה להיכנס להוצאה כספית גדולה ולהתרוצציות( ומצד שני אני ממש רוצה את הלוח הזה..)

תודה אמיר

פורסם

כמו שהתכתבנו בה"פ:

דבר ראשון, את ההשתלה אני ביצעתי בטויוטה, אבל לפי התמונות של הלוחות זה בדיוק אותו עיקרון.

דבר שני, גם את הסיגנל של הסל"ד וגם הגלגלי שיניים שהוחלפו ביצעתי אצל "המחוון ספידומטרים" בחולון, ככה שניתן לבצע את שתי הפעולות במקום אחד.

דבר שלישי, אני מציע לך לעשות לבד את ההליך של חיווט הקונקטורים. אם מכון ספידומטרים יסכים לעשות זאת עבורך אני מעריך שהם יגבו הרבה כסף, בעיקר כי צריך לשבת כמה דקות טובות ולהבין איזה חוט הולך לאיפה.

אבל בגדול, באמת שזאת לא בעייה ועם קצת סבלנות וחוש טכני אפשר לעשות את זה בקלות.

דבר אחרון, לפני שתרכיב את הלוח החדש - תחליף את כל הנורות. יחסוך לך עבודת פירוק לכמה שנים קדימה :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...