Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שסתום קניסטר בrsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם תוכלו לומר לי מהו בדיוק שסתום זה?

היכן הוא ממוקם בקליאו?

האם הוא יכול להשפיע על הטורים?

תודה על העזרה :p

פורסם

במכוניות מודרניות לא משחררים אדי דלק לאטמוספירה, אדי הדלק החוזרים עוברים דרך שסתום הקניסטר (פילטר פחם) שמבוקר מחשב ומתוזמן כך שאדי הדלק חוזרים לסעפת היניקה לתעליך הבעירה.

שסתום תקול יגרום לסרק לא יציב בגלל בריחת וואקום בסעפת היניקה.

בד"כ שסתום הקניסטר ממוקם באיזור הגלגל הקדמי ימני.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
תודה

יש לך מושג איך הוא ניראה ב RSI?

כי אני לא רוצה לתאר לך את הפרצופים בקרסו כשאומר להם שסטום קניסטר.

לא, למזלי לא יצא לי להכיר וללמוד את הרכיב הזה זמן הבעלות על ה-RSi

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
במכוניות מודרניות לא משחררים אדי דלק לאטמוספירה, אדי הדלק החוזרים עוברים דרך שסתום הקניסטר (פילטר פחם) שמבוקר מחשב ומתוזמן כך שאדי הדלק חוזרים לסעפת היניקה לתעליך הבעירה.

אפרופו מיחזור חומרים בתהליך הבעירה, לפני מס' ימים נודע לי (דווקא דרך המרצה שלי באחד הקורסים באונ') כי כל יצרני הרכב הגדולים עובדים בימים אלה במלוא הקיטור על פיתוח של מערכת למיחזור תוצרי הלוואי של הבעירה (NOx, CO וחבריהם) :!:

הבנתי ממנו שהתהליך הזה דורש בקרה מדוייקת מאוד ולכן נמצא עדיין בשלב הפיתוח.

אגב, אותו מרצה הוא אחד האחראים של GM העולמית לנושא זה :shock:

פורסם
טל, מה אתה לומד באונ' שזה מה שמלמדים אותך?

הנדסת מכונות?

לא ולא. אני לומד הנדסת חשמל ואלקטרוניקה, שנה ד'.

אחד מ3 מסלולי ההתמחות שלי זה מסלול בקרה. ולא מלמדים אותי כאלה דברים בינתיים - זו בסה"כ אנקדוטה שהוזכרה בהרצאת מבוא לאחד מהקורסים במסלול.

• תוכן חדש...