Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לקנות Suzuki Swift 93-95 שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !!!

יש לי תקציב של בערך 15.000 ואני ממש רציני בקשר לקנייה של 93-95 SUZUKI SWIFT sedan .

אמרו לי שזה רכב אמין שכל מה שהוא צריך זה שמן מים והוא נוסע, לא צריך לדאוג.

עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי כי עוד אמרו לי שנפלתי על הראש לקנות אוטו כזה ישן ב 10-16 אלף.

בבקשה אם אתם יוכולים לעזור לי להגיע להחלטה..

האם הרכב הזה באמת אמין וחסכוני כמו שאומרים ?

והאם כדאי לקנות בכלל את המכונית הזאת ?

כל מידע שיש על האוטו יעזור.

תודה ליאור.

פורסם

בכזה מודל האמינות לא תהיה מושלמת, אך אם הרכב שמור ומטופל הוא יתאים לנסיעות עירוניות.

הרכב פשוט וספרטני, בטיחות נמוכה, הנדסת אנוש נמוכה ונוחות נסיעה נמוכה אך זה יותר טוב מאוטובוס

פורסם

האם מדובר בדגם האוטומטי או הרגיל?

אם מדובר על הגיר האוטומטי, אני מציע לך לרדת מהעניין.

הסוויפט משודכת לגיר אוטומטי בעל 3 יחסי העברה המתאים בעיקר לנסיעה עירונית.

בנסיעה בינעירונית במהירות 100 קמ"ש, הרכב בהילוך שלישי צועק לשמיים, ולא נעים (בלשון המעטה), לשבת בתא הנוסעים.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

ב 15 אלף הייתי קונה קליאו 98 ידנית- הרבה יותר נוחה מסוזוקי.

או פיאט פונטו.

93-95 זה כבר ישן מדי.

לגיל יש משמעות .הוא עושה את שלו גם לרכבים שנחשבים לאמינים.

בקרוב תצטרך גם להביא את הרכב לטסט פעמיים בשנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי 15K לרכב כזה זה המון כסף על רכב כזה.

יש בשוק המון אופציות עדיפות וזולות יותר. חלקן כבר הוזכרו כאן בשרשור, אחרות תוכל למצוא בחיפוש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז אמרו.

סיטרואן סקסו - אתה מגיע לשנתון 97,8 - רכב מודרני , בטיחותי ונעים בהרבה מסוויפט (במיוחד אם טיפלו בה ברק לשים שמן , מים ודלק...)

0 תחכומים לא נחוצים של סיטרואן

1 מנוע אמין ופשוט 1.4

1 יצחק לוי שדואג שהרכב למרות שהוא חדש , מודרני ודי אמין יעלה כמו קופסאת שימורים , סליחה , סוויפט

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא חושב שרכב יפני ישן יהיה אמין יותר מרכב אירופאי חדש יותר (הבדל של לפחות 3 שנים).

אתה לא הולך לתקן במורשה, לקליאו אין חלקים מיוחדים במינם (חוץ ממשאבת הדלק שגם אותה אפשר לקנות ב700 ש"ח ולא ב25000 בחברה, היא לא אמורה להתקלקל ויכולה רק להשבר בגלל רשלנות).

היתה לי בעברי קליאו ולמכר נוסף היו מספר סקסואים (טוען שזה הרכב הכי טוב במחיר זה).

ליפול על רכב לימון אפשר תמיד, אני מעדיף להסתכן עם הצרפתיות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

חפש פונטו, מנוע יותר חזק, מודל יותר גבוה אחזקה זולה ושוק טוב. נסה לחפש פונטו אחרי אוברול או עם יד נמוכה וק"מ נמוך.

בתקציב שציינת לא תהיה לך בעיה למצוא רכב טוב במודלים 97-98.

פורסם

לא העליתם את האופציה של הקוריאנית הכי זולה על הכביש כיום - קאיה ספיה.

מדובר ברכב ברמה גבוהה יותר מסוויפט, זהה מכנית למאזדה לאנטיס ישנה ומציג עיצוב נחמד מאוד.

המחלה שלו - פלסטיקים גרועים. במידה ונפלת על אחת כזו עם פלסטיק במצב טוב - תוכל להשיג בתקציב שלך אחת משנת 98, ולא איזה ענתיקה מגעילה משנת 93. כבר עכשיו סוויפט כזו היא עם אישור ברקסים, ולפי מה שהולך להיות, עוד מעט טסט פעמיים בשנה. ממש לא שווה.

המלצה שלי - קאיה ספיה.

• תוכן חדש...