Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פונטו ספייס 03 1300

היא צורכת כפי ששעון הדיגיטלי מראה 1:11 -1:12

זה בסדר??

יש לי גם מנורה צהובה בלוח שעונים שדולקת איך שאני מדליק את האורות מרכב

היא בצורת מנורה עם סימן קריאה בפנים

מה זה אומר?

פורסם

אם אתה נוסע הרבה בעיר\ נסיעות קצרות\ מנוע קר צריכת הדלת נורמלית.

והמנורה שדולקת לך היא התראה על מנורת חוץ שרופה (יתכן ותתריע גם במקרה של מנורה בהספק לא מתאים). אם אתה מדליק רק קליק אחד (אורות חניה) והיא דולקת אז תבדוק אורות חניה\ אורות אחוריים. אם בקליק השני אזי תבדוק אורות דרך.

ושאלה יהיו ה"בעיות" שלנו...

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

וליתר דיוק, בדוק שדולקים אורות החנייה הקדמיים שבתוך הפנסים הראשיים, האורות האחוריים ותאורת לוחית זהוי אחורית.

אם כל הנורות האלו דולקות אז אני חושד שאחת מנורות האורות האחוריים אינה בהספק הנכון שצריך להיות 10W.

בהרבה מקרים חשמלאי, מוסכניקים ונהגים טועים ומתקינים נורה אח' של 5W שנראית בדיוק אותו הדבר אבל היא מאירה קצת חלש יותר וגם גורמת להדלקות נורת הבקרה הכתומה.

נא עדכן התוצאות וממצאים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בעניין צריכת הדלק:

1. אל תאמין למה שאומר המחשב, הסטייה עלולה להיות גדולה. מלא תמיד מיכל מלא ואפס את מונה הק"מ. בין תדלוק לתדלוק בדוק מה הק"מ שעברת וחלק אותו במספר הליטרים שתדלקת, ככה תקבל חישוב מדוייק יותר.

2. בדוק לחץ אוויר בצמיגים. ייתכן ואתה נוסע עם לחץ נמוך מדי מה שגורר עליה בצריכת הדלק.

3. אם רכבך בעל גיר רציף, וודא שהמצב החסכוני שבידית ההילוכים, כבוי.

על פניו עושה רושם שהצריכה של רכבך לא מי יודע מה טובה בהתחשב בזה שלא סיפקת נתונים על אופי הנסיעות שלך כגון: כמה אתה נוסע בעיר\בחוץ, האם רגלך "כבדה" על הגז.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
יש לי פונטו ספייס 03 1300

היא צורכת כפי ששעון הדיגיטלי מראה 1:11 -1:12

זה בסדר??

יש לי גם מנורה צהובה בלוח שעונים שדולקת איך שאני מדליק את האורות מרכב

היא בצורת מנורה עם סימן קריאה בפנים

מה זה אומר?

1)תצרוכת סבירה.

2)בדוק אם כל הנורות דולקות (אורות חניה וכו.)

דוד

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...