Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ! מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה !:-)

יש לי מגבר BA4400 , מורל טמפו ,ובעבר סאב שהוחלף.לפני כמה זמן הלכתי לחנות בקשר לסאב

והוא החליף לי סאב כדי להשמיע , עכשיו לא הסתכלתי כל כך מה הוא עושה ...:?(הוא כיוון עוצמה או לא יודע מה)

לאחר כמה זמן שמתי לב שאני לא מקבל מהמורל ,אם אפשר לקרוא לזה ערוץ שני, ז"א מעברי צלילים מרמקול לרמקול ועוד כמה אפקטים, שפעם כן הייתי שומע ..

ניסיתי לכוון אולי דרך הHU את הבלאנס אבל הוא מבדיל בין שני הרמקולים לסאב ולא שמאל ימין של הרמקולים .

אני כבר ממש מיואש ולא יודע מה ואיך יכול לפתור את הבעיה

תודה ,רועי .

פורסם

אני חושב שיש לך RCA אחד שעובר מהרדיו למגבר ולפני המגבר מפוצל ל2 יציאות נכון ?

אם כן כנראה שהחיבור של הRCA נעשה במונו מה שאומר שצריך להחליף את החיבורים בזוג מהערוצים

קצת קשה לי לתאר את ביצוע התהליך מקווה שהבנת

פורסם

אבל הבעיה היא שקודם כן שמעתי כמו שצריך , והאיש שיחק רק במגבר...לא מצאתי פונקציות לזה בHU כי אין בו יותר מידי..

אגב, יש לי שתי RCA לסאב ו2 RCA למורל ...מקווה שפישטתי את זה, יש לך פיתרון ?

פורסם

אתה צריך להחליף את המיקומים של ה-RCA במגבר.

תכוון את הFADER קדימה כדי לאתר את הקידמיים, ואחורה כדי לאתר את הסאב,

כל זאת במידה שהכל מחובר כמו שצריך ב H.U.

פורסם

אתה מדבר על להחליף מקומות בין החוטי RCA? כי עכשיו הBALANCE בקיצוניים או קומפוננט בלי באס או רק

שהסאב פועל:roll:

אבל אני אנסה .

• תוכן חדש...