Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה עם חברת משלוחים מאייבי

WarDevil
שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם יש באייביי גריל שאני מאוד רוצה להזמין לרכב

אבל המחיר של המשלוח עולה מגרמניה פי 2 מהגריל עצמו, שחלתח מייל למוכר אם יש דרך יותר זולה להעביר את הגריל וזה מה שהוא ענה לי

hi there,

sorry, but besides the high costs it is unfortunately quite difficult to ship to israel for us!

we just had a few shipments to israel, but most of them did not arrive there!

I do not have a clue why it is that difficult!

if you receive shipments from abroad, can you tell, which courrier does a good job??

I'll be happy to check with them if you can give a advise!!

thanks

יש למישהו ספק זול שאני יכול להגיד לו לבדוק מחיר למשלוח אצלו?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך יותר מידי אופציות, יש את החברות המסחריות - FEDEX UPS וכו', שדיי יקרות אך מבצעות את המשלוח במהירות וללא בעיות

או את השירות דואר הלאומי באותה מדינה, ואז זה מגיע לדואר ישראל. בדרך כלל זה שירות זול יותר, אך לא חסרים מקרים שנוצרו בעיות איתו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם דואר לאומי הוא לא זול, אין סיבה שדואר מאירופה יגיע תוך חודשיים, אי ןלהם לצלוח איזה אוקיאנוס.

דואר רגיל מאירופה מגיע בדרך כלל תוך 7 ימי עבודה (רוב המקרים שאני הזמנתי הגיעו תוך 5 ימים ברוטו)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...