Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

עזרה ברכישת רכב עד 25K


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

הרצתי חיפוש בפורום אבל אף דיון לא עוסק בדיוק בדרישות שיש לי..

אני צריך רכב בעיקר לנסיעות עירוניות (ת"א) ולכן חשוב גם שיהיה קטן,אוטומט ומאוד אמין, על צריכת הדלק בו נגיד אני מוכן להתפשר כי גם ככה לא נוסע הרבה.

חשבתי על דייטסו סיריון 99 מה אתם אומרים?

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

כנראה לא חיפשת טוב.

הינה רק אחד:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99924&highlight=%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA+%D7%93%D7%A2%D7%AA+%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F

 

תריץ בחיפוש מתקדם בפורום ייעוץ "סיריון 99"

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה אני רק הבאתי את הסריון בתור דוגמא, אשמח להמלצות עליה או על כל דגם מתאים (בעיקר בגלל שקשה למצוא סריון 99 שלא הייתה ליסינג לפני ובכלל למכירה)

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

אם אתה מחפש רכב פשוט ומאוד מאוד אמין, אני ממליץ לך על דייהטסו שראד. לא נוח, לא מרווח, כרית אוויר אחת בלבד וללא abs. אבל ביצועים טובים ואמינות, אמינות, אמינות. לאשתי יש שנת 2000 יד ראשונה (ולא למכירה) 170,000 ק"מ ולמעט צינור סדוק אחד - 0 תקלות.

×
×
  • תוכן חדש...