Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי ריח כלב מהאוטו

kitt
שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

איך אפשר לנקות/להסיר ריח של כלב מהאוטו?

קניתי את האוטו ממישהו שנסע הרבה עם כלב גדול ויש ריח של כלב באוטו. איך ניתן לנקות את הריח?

רחיצה פנימית רגילה לא עזרה.

הכלב היה בבגאז' (רכב סטיישן) ולא על המושבים אבל עדיין יש ריח חזק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סלח לי על השאלה , אבל איזה ריח בדיוק יש לכלב?

יש לי שלושה , ואני מבטיח לך אין להם ריח (אולי של השמפו אחרי שמקלחים אותם).

זה צרכים ופרווה רטובה?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שיש שטיח מאחורה

תוציא את כול ותקנה ספריי קצף לניקוי ריפודים שצריך לשאוב אותו בעזרת שואב אבק זה מריח פלאים ונשאר לאורח זמן ..

בברכה

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז תשים חרה של חתול זה יעבור לריח חרה של חמור

אם זה לא מצחיק, וגם לא הכי חכם, עדיף לשתוק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה לראות אם תצליח להשיק FABREEZE. הוא מנטרל ריחות מעולה.

אחרי שהכלב שלי ז"ל שלשל באוטו זה הדבר היחיד שהוציא את הריח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד רעיון.

לך לחנות בע"ח וקנה שמפו יבש לכלבים (מין אבקה ששמים על הכלב ואחרי כמה דקות מברישים אותו ותפקידה היה בדיוק לנטרל את הריח שלו). אבק את האוטו ושאב אותו אחרי חצי שעה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון, תנחומי, לא משנה הסיבה - ריח לא נעים באוטו (שמסרב לעזוב) מבאס.

ניתן ראשית חכמה לפתוח דלתות ובגאז' לאיוורור - אין מה לעשות, אוורור הוא עדיין הפתרון הכי טוב - מפני שריח זה בקטריות ואויר צח בד"כ פותר את העניין למחצה..

אני לא מומחה גדול בריחות כלבים - אבל אם יש פתרון נקודתי לכלבים, כגון אותו שמפו יבש, ייתכן ויעזור - במיוחד היות והוא הפתרון היבש (לעומת קצף ניקוי לשטיחים) אני ממליץ להתחיל בו.

השאלה העיקרית איזה שואב יש לך - כי אתה צריך שואב עם עצמה, אחד כזה שלא משאיר "שבויים" בשט(י)ח.

ריח זה לא סתם אויר, במרבית המקרים ריח זה תרכובת אורגנית מסוימת - שואב טוב עשוי בהחלט לסייע בהוצאה של חלק מיצרני הריח.

בכל מקרה, אם ניתן, הייתי מפרק את השטיח או מה שניתן לפרק שספג ריח, בוץ וכל מני שאריות ונוסע בלי זה במשך כמה ימים אפילו, את החלקים המוצעים - שוטף טוב טוב במים וסבון ומנסה אולי את השמפו היבש אחכ - לא ממולץ לטעמי לשטוף את האוטו בפנים בחלקים שלא ניתן להוציא, הייבוש יהיה תהליך ארוך ומסריח לא פחות.

אבל אין כמו אוורור ראשית כל ואחרית דבר.

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיפוש קצר בגוגל העלה כי פיזור מסיבי של אבקת סודה לשתיה למשך מספר שעות וניקויה על ידי שואב אבק אמור לשפר את המצב. יש לחזור על הפעולה מספר פעמים ולרסס ב"מנטרל ריחות".

גם ניקוי בקיטור יכול לסייע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיפוש קצר בגוגל העלה כי פיזור מסיבי של אבקת סודה לשתיה למשך מספר שעות וניקויה על ידי שואב אבק אמור לשפר את המצב. יש לחזור על הפעולה מספר פעמים ולרסס ב"מנטרל ריחות".

גם ניקוי בקיטור יכול לסייע.

אם מרססים במנטרל ריחות אז ניטרלת את הריח. בשביל מה גם סודה לשתיה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...