Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת קסנון בגולף 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

בחיפושים הרבים שערכתי בפורום לא הצלחתי להבין כמה דברים בקשר לקסנון:

1. האם חייבים פנסים עם עדשות לאורות המעבר על מנת להתקין קסנון?

2. האם חייבים לבצע כיוון אורות לאחר התקנת קסנון גם אם האורות היו מכוונים לפני כן?

מניסיוני על הכביש שמתי לב שכל מי שהתקין קסנון על פנס רגיל (ללא עדשות) פשוט מסנוור. לעומת זאת מי שהתקין קסנון על פנסים עם עדשות (מזדה 3,6 לדוגמא) לא מסנוור והאור שלו גם יותר ממוקד על הכביש.

אני מעוניין להתקין קסנון אבל אך ורק כך שזה לא יסנוור נהגים אחרים.

אם אני מחליף פנסים (יש לי כרגע מקוריים) אני חייב לשים פנסים א-סימטריים לפי החוק בארץ. השאלה היא איך בזמן הרכישה אני יכול לבדוק אם הפנסים הם סימטריים או א-סימטריים?

האם יש מישהו (חוץ מרדיו מילאנו) שמתמחה בהתקנת פנסי אפטרמרקט לגולף 3 + קסנון + כיוון אורות + חוקי?

נ.ב. קסנון כבר יש לי 6K H7.

תודה רבה לכל העונים.

• תוכן חדש...