Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו 95 לאחר טיפול. בעיות בהנעה.

shmuliknagar
שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב.

הרכב עבר טיפול היום והוחלפו שמנים ברקסים פלגים כבלי הנעה פילטר שמן דלק ואוויר. עבר ניקוי הזרקה ניקוי חיישני הנעה.

לאחר כל הטיפול עדיין יש בעיה בהנעה שרק אחרי הפעם החמישית או השישית הרכב נדלק. מה עוד יכול להיות?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאר המכונית במוסך ללינת ליילה כדי שבבוקר יבדקו ויראו את תקלת הנעת הרכב כשהיא קיימת.

דרך אגב, באיזה מוסך והיכן בוצע הטיפול והאם הוא מכיר את מכוניות רנו?.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכם על העצות.

1. הרכב טופל במוסך מורשה ביהוד שמתמחה במכונאות כללית ולטענתו מכיר את הרנו. אני מטפל אצלו כבר מספר שנים והוא די אמין ובסדר גם מבחינת חלפים ומחיר.

2. הפילטר מורכב נכון כי אין נזילה וגם לא הצפה וקשה להתבלבל בהרכבה כי יש סימון של כניסה ויציאה.

3. לאחר ההנעה הראשונה הרכב מניע אחר כך מצוין ובלי שום בעייה. זה קורה רק בבוקר ולאח מכן אין לי בעייה בכלל. יש אולי אפשרות להסבר לגבי כיוון "דיסטרבוטור"?. יש לי הרגשה שזה הכיוון.

תודה רבה לכם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מומלץ להשאיר את הרכב להנעת בוקר במוסך מורשה שברשותו כלי איבחון יעודי לרכב זה(קליפ).

יתכן מאד שחיישן טמ"פ נוזל הקרור הוא מקור הבעיה ברכב.

joni

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרכב זה שני חיישני טמפ', אחד מהם בעל שקע אליפטי בצבע חום עבור לוח השעונים והשני בעל שקע מלבני לבן בעל קפיץ אבטחה עבור מחשב ההזרקה שאותו היית אמור להחליף.

joni

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואלה אתה ענק.

יש את שני החיישנים ואכן החלפתי את הלבן עם קפיץ האבטחה וזה היום הניע נהדר. אני מקווה עוד יום יומיים לראות איך זה מגיב ואני פשוט שולח לך מפה את כל התודות שבעולם.

תודה:wink: תודה:lol: ושוב:-) תודה:-P ענקית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...