Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נסעתי היום בבוקר ולאחר עמידה בפקקים,נחום מנוע עלה ל3/4 ,כאשר המשכתי לנסוע במהירות גבוהה 90-100 החום מנוע ירד טיפה והיה טיפה מעל החצי ולאחר נשאר שם ולא ירד מתחת לחצי כמו שאמור להיות,אני חושד שהתרמוסטט תפוס או הלך לעולמו?

האם זה נכון?כמות המים והשמן תקניים,

תודה לעוזרים

פורסם

אני דווקא חושד ברדיאטור עצמו, כנראה שנסתם (ע"פ ניסיון אישי). באיזה מים אתה משתמש, מהברז?

אם הרדיאטור במצב טוב- ניתן לנקות אותו בלבד אצל מכון לרדיאטורים, במידה והוא גמור יש צורך להחליפו וזה יקר.

פורסם

לא נראה לי זה הרדיאטור מכיוון שהוא חדש יחסית שנה וקצת והאוטו לא עבר הרבה בשנה הזו,אני משתמש במים רגילים

פעם ראשונה שזה קורה,אתה יכו להגיד לי איפה נמצא התרמוסטט?

פורסם

זה לא תרמוסטט.

תרמוסטט יכול להיתפס בשני מצבים- פתוח וסגור.

במצב פתוח יזרמו מים תמיד למנוע ללא קשר לחום המנוע, ודווקא מד החום יראה על האפס בנסיעה מהירה או קצת למעלה, בטח שלא יתחמם ויעבור את האמצע.

במצב סגור לא מגיעים מים בכלל ואז המנוע יתחמם עד הסוף, זה כמו שאתה נוסע בלי מים בכלל.

כמו שאתה מתאר זה לא תרמוסטט, אבל אם אני טועה תקנו אותי בבקשה.

כמו כן שנה וקצת עם מים רגילים יכולים להספיק, אם הרדיאטור חדש יכול להיות שיש להסתפק בניקוי בלבד.

פורסם

עדכון,ירדתי עכשיו למטה לבדוק את המים,ולתדהמתי גיליתי שאין מים במיכל העיבוי,פעם אחרונה שבדקתי מים היה ביום שישי,

מילאתי עכשיו מים,וגיליתי שיש נזילה למטה...אז תודה לכל העוזרים והעצות,אבל יש נזילה למטה,מישהו יודע אם זה צינור א ומשהו אחר?

פורסם

מאיזה צד של הרכב אתה רואה נזילה?

ועדיין לא ענית על השאלה הקודמת שלי .

בכל מקרה כדאי לגשת למוסך ולבדוק את זה לעומק .

הראשים של דייהו מאוד רגישים לחום .

פורסם

דרך האתר לא נוכל לבצע לך את הדיאגנוסטיקה הרצויה.

נוכל רק לנחש, צינור או מיכל עיבוי סדוק או הרדיאטור עצמו.

גש למכון רדיאטורים או למוסך שאתה בוטח בו שיבדקו את הנושא לעומקו.

מהיכן אתה בארץ? אולי נוכל ליעץ לך על מקום מסויים.

בברכה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

יכול להיות שאחד הצינורות מים סדוק,יש את הצינורות שנכנסים לקיר האש השייכים לחימום,

• תוכן חדש...