Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסך ניר-עם אזור תעשייה חדש בראשון לציון,

שם בעל המוסך יואב,

מוסך מעולה, שרות מדהים והכי חשוב מקצועיות נטו.

מטפל שם ב 4 רכבים שונים (יפניות וצרפתיות) למעלה מ 6 שנים.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי, שמעתי דברים טובים על הילוך שישי ביפו.

הילוך שישי באזור זה מוסך של חלאות, היה לי קטע לא טוב איתם בתקופה של הברלינגו, האוטו נכנס על שטנגה שבורה בהילוכים + גומיות רדיאטור שהיו חסרות (חסכון בתאונה של הבעלים הקודם), על הגומיות המזורגגות האלו האוטו ישב יום שלם במוסך !!! (ברלינגו - רכב עבודה - האוטו במוסך - לא עובדים - הפסד כסף).

אני לשם לא נכנס יותר, פעם הבאה זה יהיה או הילוך שישי ביפו, או "דרך השטח" בת"א (סוזוקי)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב,

אני מציף שרשור ישן, שנפתח לפני כארבע שנים, אבל הוא אקטואלי כתמיד, עבורי וכנראה שעבור מחפשים נוספים בעתיד.

הסיפור הוא כזה, עד היום, גורם מכריע בבחירת רכב עבור אימי, היה המוסך המטפל. במשך שלושה עשורים היא טיפלה במוסך אחד (אלי וולבו ומאזדה ברחובות) ובמשך שני עשורים נוספים במוסך אלכס אשדוד (וולבו - הונדה ולשעבר אלפא).

המשותף לשני המוסכים הנהדרים האלו, היה אנשי מקצוע מהדור הישן.

מה פרוש?

יושר, מקצועיות ואמינות. אלו שני מוסכים בהם היינו יכולים להשאיר את הרכב בלב שקט, תוך ידיעה כי הטיפול יהיה מקצועי, לא יהיו משחקים וקומבינות וכי החשבונית בסוף תייצג את מה שבאמת נעשה.

לפני מספר חודשים רכשה אימי סובארו אאוטבק חדשה וכעת הגיע הזמן לטיפול ראשון (ומסתבר שגם ריקול, ע"פ האמור כאן).

אז, מה אנחנו מחפשים?

מורשה סובארו, רצוי בעל יחס אישי (אבל לא חובה), אמין ומקצועי - דהיינו מבין את הדגם ומעודכן בספרות והטכנולוגיה העדכנית לרכב.

גבולות גאוגרפיים רצויים יהיו אשדוד עד הרצליה.

המלצותיכם יתקבלו בברכה.

תודה

ברק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

מוסך מורשה סובארו. נקרא אבני מוטורס שנמצא באזור התעשייה רחובות.

טיפלתי בסובארו שלי שםאחלה שירות, מתייחסים יפה. בתור אחד שקשה לו להיות מרוצה ממוסכים אז זה בהחלט מוסך מעולה.

• תוכן חדש...