Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחחות לפחחות

RACEPAK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

בעוד כמה ימים ב"ה אני אמור לסגור על VTi .

היום הלכתי לראות אותה מתוך שיעמום בחניה של המוכר. ושמתי לב שעשו תיקון פחחות

בדלת וב"כנף" האחורי. והתיקון נראה ממש זוועה. מלא גלים ושקעים בצד. :x:(

בבקשה ממכם תמליצו לי על הפחח הכי אומן להונדות באזור המרכז.

:oops: אני ממש מתבאס מהגלים, ואני רוצה להגיע עם הרכב למצב הכי חדש שאפשר 8)

עם מישהוא המליץ על פחח כלשהוא אל תתבישו לחזק את דבריו עם גם לכם יש דעה

בברכה

מושיק גלימידי. :lol:

קו---------------------------------------

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה יכול לעלות תיקון של פס לאורך דלת האוטו... משהו ממש שיטחי שנגרם ממגן דפיקות (הגומי הזה על הטמבון בפינות) של רכב אחר.......

ויש גם מעיכה ממש ממש ממש ממש קטנה, שבקושי רואים אותה, כמה זה יעלה פרטי אצל פחח?(סדר גודל בערך)

תודה . :?:

יוצא לריס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו , זה דחוף.... :!:

לא. זה לא דחוף.

האוטו עדיין לא אצלך. אני מוכן לנחש שאפילו לא בדקת אותו במכון עדיין ויכול להיות שתגלה שהגלים בפח הן הבעיה הכי קטנה של האוטו הזה.

מציע שתקנה, ואח"כ תטפל ביישור הקו. פשוט תוריד לו במחיר על הדפיקות האלו, אם תצליח.

ולא הבנתי את החתימה שלך - יצא לך ריס? תביע משאלה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא. זה לא דחוף.

האוטו עדיין לא אצלך. אני מוכן לנחש שאפילו לא בדקת אותו במכון עדיין ויכול להיות שתגלה שהגלים בפח הן הבעיה הכי קטנה של האוטו הזה.

מציע שתקנה, ואח"כ תטפל ביישור הקו. פשוט תוריד לו במחיר על הדפיקות האלו, אם תצליח.

רוני

אחי , אתה בלבלת בין שני אנשים שונים.... אני לא קשור לבוא עם הויטיאי בעתיד (בהצלחה)

אני יש לי סריטה שיטחית על הצבע של האוטו , כמה יעלה לתקן את זה , כולל ישור של מכה ממש ממש קטנה....

תודה אחי

ובקשר לבחור עם ההונדה עם הגלים , גש לאוטו פיקס בבני ברק , מקצוניים...

יוצא לריס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידידי היקר , אתה בלבלת בין שני אנשים שונים.... אני לא קשור לבוא עם הויטיאי בעתיד (בהצלחה)

אני יש לי סריטה שיטחית על הצבע של האוטו , כמה יעלה לתקן את זה , כולל ישור של מכה ממש ממש קטנה....

תודה ידידי היקר

צודק, כמו שכותבים פה הרבה בזמן האחרון - ט.ל.ח. מצטער.

אבל זה לא אומר שזה דחוף גם אצלך :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידידי היקר , אתה בלבלת בין שני אנשים שונים.... אני לא קשור לבוא עם הויטיאי בעתיד (בהצלחה)

תודה ידידי היקר

צודק, כמו שכותבים פה הרבה בזמן האחרון - ט.ל.ח. מצטער.

אבל זה לא אומר שזה דחוף גם אצלך :wink:

רוני

ואללה תאמין לי זה דחוף ,אני דפקתי אוטו , אנחנו לא מערבים תביטוח , ואני רוצה לדעת כמה אני צריך בערך לשלם לו...

יש מבין? :lol: תודה אחי....

יוצא לריס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא. זה לא דחוף.

רוני

נכון רוני באמת לא לקחתי אותה לבדיקה כי אי אפשר להזיז אותה ללא גרר כי הלכה ציריה,

אבל הלכתי עם חבר של אבא שלי שהוא מוסכניק ליראות את הרכב.

ולפי מה שהוא אומר זה ,שהמנוע במצב טוב , ציריה פגוש קידמי, פחחות, ולפי מה שניראה לו על פני השטח איין לה שאסי.

וזהו.....

אהה

וממש תודה רבה על הזילזול

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא. זה לא דחוף.

רוני

נכון רוני באמת לא לקחתי אותה לבדיקה כי אי אפשר להזיז אותה ללא גרר כי הלכה ציריה,

ולפי מה שהוא אומר זה ,שהמנוע במצב טוב , ציריה פגוש קידמי, פחחות, ולפי מה שניראה לו על פני השטח איין לה שאסי.

וזהו.....

אהה

וממש תודה רבה על הזילזול

זה לא זלזול, זו ביקורת.

כל מי שמבקש הפניה לפחח שמתמחה בהונדות (רק הונדות, אין פחחות אחרת.) לרכב שהוא חשב על לקנות ולפני שהוא לקח אותו לבדיקה, ובדיקה אצל פחח לבדוק שאסי, בדיקה ברשם המשכונות ולבסוף העברת בעלות, רישום ביטוח חובה וביטוח מקיף - הוא איך נאמר? אופטימי קצת..

בקיצור יש לך עוד הרבה זמן עד שתקנה את הרכב, תרגע. בינתיים תחשוב על לגרור אותה למכון בדיקה או למוסכניק שיטפל בציריה על חשבון הבעלים הנוכחיים שלה.

יש לך עוד מלא שלבים לפני שתצטרך לתקן את הדפיקה. וכמו שרוני אמר - אם הרכב לא יכול לזוז ויש לו ציריה מתה אז הפחחות היא דאגתך האחרונה ביותר. שלא לדבר על שמועות השאסי שיש לה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא. זה לא דחוף.

רוני

וזהו.....

אהה

וממש תודה רבה על הזילזול

זה לא זלזול, זו ביקורת.

כל מי שמבקש הפניה לפחח שמתמחה בהונדות (רק הונדות, אין פחחות אחרת.) לרכב שהוא חשב על לקנות ולפני שהוא לקח אותו לבדיקה, ובדיקה אצל פחח לבדוק שאסי, בדיקה ברשם המשכונות ולבסוף העברת בעלות, רישום ביטוח חובה וביטוח מקיף - הוא איך נאמר? אופטימי קצת..

בקיצור יש לך עוד הרבה זמן עד שתקנה את הרכב, תרגע. בינתיים תחשוב על לגרור אותה למכון בדיקה או למוסכניק שיטפל בציריה על חשבון הבעלים הנוכחיים שלה.

ראלימן

זאת לא פעם ראשונה שאני קונה רכב ואני יודע ממש טוב את התהליכים .

(ולמה אתה חושב שיקח לי עוד כל כך הרבה זמן עד שאקנה את הרכב?)

יש לך עוד מלא שלבים לפני שתצטרך לתקן את הדפיקה. וכמו שרוני אמר - אם הרכב לא יכול לזוז ויש לו ציריה מתה אז הפחחות היא דאגתך האחרונה ביותר. שלא לדבר על שמועות השאסי שיש לה

אני מודע לכל ההשלכות בקניית רכב וגם על שמועות השאסי שיש ספציפי לזאת אבל יש בי תשוקה חזקה לVTI. ואני לא יכול לותר עליה, :lol:

בכל זאת שמתם לב שאני בכלל ביקשתי מוסך פחחות ואתם הגעתם איתי לוויכוח שאני לא אקנה את הרכב.(ת'אמת שעוד לא הבנתי למה :roll: )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...